Rátok van bízva-hogy alakítsam át a szobámat?
szia!
én meghagynám a galériát ágynak, parafatáblát szerezz be csináljatok a barátnőiddel fényképeket és rakd ki rá
én "rattan" bútorokat raknák bele mindenképp világos színeket használj mert növeli a teret
A galériát mindenképpen hagyd meg. egy ágy lent még több helyet venne el. Szerintem bátran játssz a falon a színekkel, pl a kék szín 3 különböző árnyalatban és a narancssárga egy szobában nagyon vagányul tud mutatni :) (ezt nem úgy kell érteni, hogy minden fal más színű, egy falon akár több színt is használhatsz, de akár az egyik falad maradhat hófehér).
Próbálj meg kialakítani magadnak kis részlegeket, mint tanulós, alvós, meg közösségi :D Ahol alszol, annak a résznek mindenképpen valami sötétebb legyen az uralkodó színe, a többi világos. A tanulós részre semmiképpen se pakolj feltűnő dolgokat, csak amik megnyugtatnak, meg a legszükségesebbeket.
Ezeket a részeket elválaszthatod 1-1 szekrénnyel, virágállvánnyal vagy esetleg valami áttetsző függönnyel.
Hát ha anyagi korlát nincs, akkor menj el pár ilyen boltba és amit meglátsz és el tudsz képzelni a szobádba, azt vegyétek meg.
Az jó, ha az ágy a galéria tetején van, alatta meg lehetne egy vastag szőnyeg párnákkal és alacsony, japán asztalkával (ami ilyen max. 15-20 centi magas).
A széket szerintem dobd ki és vegyél helyette ilyen nagy labdát, ez kicsit több helyet foglal, de vidámabb és fiatalos, ráadásul még a gerincednek is jót tesz.
A galériát alulról rakd tele képekkel, amik tetszenek. Nem muszáj egyszerre, legyen egy kétoldalú ragasztód és ha találsz valami szépet, azt ragaszd föl.
Tegyél néhány szép virágot a szobába, pl. orchidea vagy ha gyakorlatlan vagy, zamioculcas (mindent kibír, komolyan!).
A falakra mehetnek képek, poszterek - és a legfontosabb, szerelj fel minél több tükröt! Így nagyobbnak és világosabbnak hat a szoba. Akár a galéria alatti falakat végig körberakhatnátok tükörrel!
a galéria részt hagyd meg ágynak, tegyél fel egy hatalmas matracot, ha jól jön ha ott alszik a barátnőd, vagy később a barátod.
a fenti részt narancsra festeném, a lentit banánzöldre.
vegyél egy hatalmas képkeretet, vagy akár többet, és tedd bele a közös barátnős, barátos vagy akár családi fotókat, amiket szívesen nézel.
a babzsákfotel nagyon jó ötlet, fiatalos divatos színűeket vegyél, 2-3 db-ot, arra le tudtok ülni, ha jönnek vendégek.
az ablakra vegyél bambuszrolót, nem olyan drága, de jó hangulatot ad, van belőle sokféle szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!