Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tároljátok a ruháitokat?

Hogyan tároljátok a ruháitokat?

Figyelt kérdés
Van két akasztós szekrény és az egyikben vannak a tiszták, a másikban meg a már hordott, de még nem kimosni való ruhák? Vagy hogyan mitől van rend?...

2024. febr. 4. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Remélem kielégítő a válasz.
2024. febr. 4. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én szekrényemben nincs rend, káoszos típus vagyok. A párom szekrényében rend van, félig mert én az ő ruháit szépen rakom bele mosás, vasalás után, részben mert ő maga is figyel rá.

A vállfás tárolást szeretem, hajtogatni csak azt szoktam amit feltétlen muszáj. A gyerekeim pólói is vállfán lógnak, a szárítógépből azonnal vállfára kerülnek és be a szekrényükbe, az enyémek is. Akkor van gond ha hajtogatni kell valamit, azzal megakadok, gyűlik, rendetlenséget csinál.

2024. febr. 4. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi PAX rendszert terveztünk, olyat ami az igényeinknek megfelelő. 236 cm magas, így van benne bőven hely, felül két polccal, itt tároljuk a táskákat, stb. Alatta van egy akasztós sín, ide jönnek vállfára a ruháink nagy része (sokkal átláthatóbb, mint behajtogatva), csak szezonális darabok vannak szem elől. A szezonon kívüli darabokat egy szintén Ikeas fehér cipzáros tárolóban tároljuk, ez is befér a szekrénybe. Alul van még 3 polcos rész, ide jönnek a pulóverek, nadrágok, de a nadrágoknak most akarunk venni ilyen nadrágtartó részt, ami szintén utólag beépíthető. Alul pedig van két fiókos kosár, az egyikben az itthoni "játszós" ruhák vannak, a másikban pedig fehérneműk, térelválasztó textil dobozokban szétválasztva.
2024. febr. 4. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ingek kabátok vállfán, a többi hajtogatva. Zoknik és fehérnemük hajtogatva. Semmit nem teszek vissza, hiába tiszta megy a szennyesbe. Szinte mindent szárítógépben szárítok, így a teregetési idő helyett mindent össze hajtok. Van a szárítógépembe bele rakható kosár, így cipőt és egyéb olyan dolgokat is lehet szárítani, amiket a forgás nem tesz jót.

Egyedi bútoraim vannak, így minden cm ki van használva. A hálószoba gardrób 3 m széles, 2,65 magas, 0,55 mély.

Az előszoba szekrény 2,5x2,65x0,6 ez is mindent elnyel, háztartási helyiség 1,2x2,65x0,65 bár ebbe benne van a mosógép és a szárítógép is, de mellete van ugyan ekkora polcos rész és felül az egész felett polcok.

A konyha is plafonig ér, és a felső 1/3 az olyan széles mint az alsó szekrény.

A konyha és háztartási szekrény mindegyikének a felső ~ 60 cm magas része kacat tároló, csak létrával hozzá férhető. A háló gardrób és előszoba szekrényben legfelül vannak az akasztós részek és ruha liftes mindegyik

[link]

A cipő tároló az előszoba szekrényben van, ha túl sok lenne pl fel lehet tenni a konyha szekrény elérhetetlen részeibe szezononként, ez konkrétan 3,5x0,45x0,55.

Mivel mindennek van helye, ezért könnyű rendet tartani.

2024. febr. 4. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
*Zoknik és fehérnemük hajtogatva. --> fiókban :)))
2024. febr. 4. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Anyósom a zoknikat meg az alsógatyákat is vasalja és hajtogatja, szó szerint. Én meg gombócozom és bedobálom a fiókjába a zoknikat. :)
2024. febr. 4. 11:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Főleg azt nem tudom jól kitalálni, hogy mi legyen azokkal, amiket már hordtam, de azért még nem mosnám ki rögtön... Mert persze az is egy megoldás lenne kupi ellen, ahogy valaki írta, de hát azért az se a ruhát nem kíméli, se a környezetet, se a pénztárcát - viszont akasztós szekrényből csak egy van, és kb. tele...
2024. febr. 4. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy egyedi sarok gardrób szekrényünk, elfér benne minden cuccunk. Plusz egy komódban a fehérneműk

Amit már használtunk, de még nem szennyes: Nem sok ilyen van, max egy pulcsi, egy nadrág. Van egy szobainas a hálóban, szépen rendezetten mindkettőnk ruhája ráfér.

Mi itthon itthoni ruhában vagyunk, azt sem mossuk mindennap, annak pedig a fürdőben van egy fogas az ajtó mögött. Ott vannak a pizsik is és az én köntösöm. Nekem ez így elég rendezett. :)

2024. febr. 4. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 A nadrágokat, pulóvereket én sem mosom minden alkalommal, pizsamát sem szoktam naponta váltani. A szekrényben van a polcomon egy rész ahová ezeket teszem vissza, meg a pizsamámnak van helye a fürdőszobában, a pulcsiknak meg az előszobában.

A lényeg, hogy legyen neki helye és ne keverd a tisztákkal!

2024. febr. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!