Hogyan tároljátok a ruháitokat?
Az én szekrényemben nincs rend, káoszos típus vagyok. A párom szekrényében rend van, félig mert én az ő ruháit szépen rakom bele mosás, vasalás után, részben mert ő maga is figyel rá.
A vállfás tárolást szeretem, hajtogatni csak azt szoktam amit feltétlen muszáj. A gyerekeim pólói is vállfán lógnak, a szárítógépből azonnal vállfára kerülnek és be a szekrényükbe, az enyémek is. Akkor van gond ha hajtogatni kell valamit, azzal megakadok, gyűlik, rendetlenséget csinál.
ingek kabátok vállfán, a többi hajtogatva. Zoknik és fehérnemük hajtogatva. Semmit nem teszek vissza, hiába tiszta megy a szennyesbe. Szinte mindent szárítógépben szárítok, így a teregetési idő helyett mindent össze hajtok. Van a szárítógépembe bele rakható kosár, így cipőt és egyéb olyan dolgokat is lehet szárítani, amiket a forgás nem tesz jót.
Egyedi bútoraim vannak, így minden cm ki van használva. A hálószoba gardrób 3 m széles, 2,65 magas, 0,55 mély.
Az előszoba szekrény 2,5x2,65x0,6 ez is mindent elnyel, háztartási helyiség 1,2x2,65x0,65 bár ebbe benne van a mosógép és a szárítógép is, de mellete van ugyan ekkora polcos rész és felül az egész felett polcok.
A konyha is plafonig ér, és a felső 1/3 az olyan széles mint az alsó szekrény.
A konyha és háztartási szekrény mindegyikének a felső ~ 60 cm magas része kacat tároló, csak létrával hozzá férhető. A háló gardrób és előszoba szekrényben legfelül vannak az akasztós részek és ruha liftes mindegyik
A cipő tároló az előszoba szekrényben van, ha túl sok lenne pl fel lehet tenni a konyha szekrény elérhetetlen részeibe szezononként, ez konkrétan 3,5x0,45x0,55.
Mivel mindennek van helye, ezért könnyű rendet tartani.
Van egy egyedi sarok gardrób szekrényünk, elfér benne minden cuccunk. Plusz egy komódban a fehérneműk
Amit már használtunk, de még nem szennyes: Nem sok ilyen van, max egy pulcsi, egy nadrág. Van egy szobainas a hálóban, szépen rendezetten mindkettőnk ruhája ráfér.
Mi itthon itthoni ruhában vagyunk, azt sem mossuk mindennap, annak pedig a fürdőben van egy fogas az ajtó mögött. Ott vannak a pizsik is és az én köntösöm. Nekem ez így elég rendezett. :)
#7 A nadrágokat, pulóvereket én sem mosom minden alkalommal, pizsamát sem szoktam naponta váltani. A szekrényben van a polcomon egy rész ahová ezeket teszem vissza, meg a pizsamámnak van helye a fürdőszobában, a pulcsiknak meg az előszobában.
A lényeg, hogy legyen neki helye és ne keverd a tisztákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!