Milyen rendszer alapján teszitek be a ruháitokat a szekrénybe?
Polcos, vagy gardrób, milyen szekrényetek van? Hogyan rendezitek a ruhákat? Hány polcon vannak a ruhák?
Arra gondolok, hogy nálam pl úgy van, hogy van 8 kisebb polcom, és azokra külön külön teszem pl, itthoni pólók, normális pólók, itthoni nadrágok, normális nadrágok, stb.
Nálam is azok vannak elöl, amiket éppen használok.
Én amire háklis vagyok, az a használt ruha. Tehát ha volt már rajtam egy felső, nadrág, de még felvehető, akkor már soha nem teszem vissza a totál tiszták közé.
Másik polcon tárolom azokat a nadrágjaimat, amik már voltak rajtam, külön a teljesen tisztáktól.
A felsőket vállfán tárolom, de itt is ügyelek rá, hogy ne érintkezzen egy tisztával, ha még nem kell a szennyesbe rakni. Tehát az akasztó egyik végén a tiszták, másik végén a használtak. Szín szerint nem szoktam csoportosítani, ahogy esik, úgy rakom be őket, nincs olyan sok, hogy ne tudnám egy pillanat alatt átlátni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!