Ha a fürdőszobai WC csésze, és a tartály egységes(tehát nem lett szétszerelni) és a tartály használhatatlan lesz valami eltörik benne, meghibásodik, az egész szett kuka?
minden monoblokkos wc csészéről leszedhető a tartály
Amugy a tartályt müködtető mechanikus alkatrészek, tömitések cserélhetők...
Tehát javítható. Ha te nem tudod megcsinálni kénytelen leszel szakembert hívni
Most cseréltem magamnak a tartályban beömlő szelepet. Egy majom is meg tudja csinálni. Erre embert hívni vagy fizetni...
Egyedül a menet tömítés az ami laikusnak nem mehetne zsigerből, de az se nagy dolog.
Milyen műanyag alkatrészek törhettek el a szelepen kívül?
Talán az egyik záródugó vagy a nyomógómb?
Igen, a nyomógomb az totál.. most úgy tudom használni,hogy levettem a tartály fedelét,és kézzel felhúzom a pálcikát,hogy öblítsen.
Magyarul én nem lehúzom a wc-t,hanem felhúzom.
oké, tess:
gombot még nem cseréltem, de biztos vagyok benne, hogy ez is majom munka.
Ha nagyon para, akkor szedd ki az alkatrészt (el kell tekerni egyik irányba és kiszedhető. Előtte zárd el a csapot.
Aztán a fullos alkatrészt amiben szar a gomb, vidd el egy normál szerelvény boltba. Pl Megatherm egész korrekt. Ott megnézik van e bele való gomb, akár meg is mutatják hogy kell beletenni. Pesten az M5-ös melletti boltjuk nekem okés volt.
Cserével kapcs itt is keresgélhetsz, hátha van olyan videó amiben olyan vagy hasonló gomb van mint neked.
Sokszor a gyártó se gond, mert sok esetben apró különbségektől eltekintve ugyanaz az alkatrésze több gyártónak is.
https://www.youtube.com/results?search_query=toillet+push+bu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!