Beépített wc tartály fölött van 80x80x20 cm hely. Oda szeretnék venni/beépíteni egy szekrényt, de sehol se találok külön erre szekrényt. Hogyan/hol található ilyen szekrény típus?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 16:07
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Olyan is van, hogy bútorasztalos! Egy ilyet csináltatni se egy vagyon és akkor az passzol!
4/5 anonim válasza:
Én is asztalossal csináltattam és szuper lett.
(Tény, hogy konyha-, előszoba- és más kisbútort is csináltattam vele, nem csak ennyiért kerestem meg.)
5/5 anonim válasza:
Én normál, nem beépíttt szekrényt építettem be. Mondjuk nekem nem volt fix a hely, hanem hozzázártam gipszkartonnal, utána burkoltam csempével.
Nem tudom nálad mennyire előrehaladott a helyzet, ha fix méret kell, azt csináltatni kell asztalossal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!