Lehet valahol kapni még pont ugyanilyen wc-tartályt?
Dömötör a neve.
Szinte minden szerelvény szaküzletben lehet venni alkatrészt vagy komplett tartályt.
pont ilyent?
az a baj, hogy csöpög, vettem dömötör készletet hozzá, de nem igazán passzolt bele, továbbra is folyt. Azt hittem először a gumitömítés a rossz, vettem hozzá, de két részből állt a készletben, nem tudom így gondolták-e, de az is folyt, Aztán volt egy mait külön vettem sokkal vastagabb, annak jó volt a vastagsága, de szélesebb volt, levágtam a szélét, 3 húzásig működött, aztán megint folyt; akkor rájöttem, hogy a bója megrepedt és víz szivárog bele, akkor kiöntöttem, megjavítottam, de most is folyik, pontosabban random, hogy meddig tölt fel vízzel, nem stabil, azaz ha túl alacsony akkor a gumi szivárog, ha túl magasa akkor átfolyik. A szeleppel is baj lehet? Milyen forrása lehet még a hibának?
"Szinte minden szerelvény szaküzletben lehet venni"
biztos hogy pont ugyanilyent? semmit nem változtattak?
Ne készletet vegyél hozzá hanem egy dömi töltő szelepet,egy öblítőszelep gumit alulra és egy flexi csövet.
Ha ezeket kicseréled akkor minden hibát kiiktatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!