Hogy rendeznétek be ezt a nagyon kicsi konyhát egy 1 szobás lakásban?
Találtam egy lakást amit szeretnék megvenni, és teljesen felújítani, nagy pozitívum, hogy tégla nem panel és nagyon jó környéken van, hátránya, hogy kisebb mint amit eleve szerettem volna, ennek ellenére kb mindent kitaláltam,de a konyha elrendezésere ötletem sincs. Így nez ki a dolog:
Az lenne a probléma, hogy ahol jelenleg van a hűtő ott ugye van egy kis kivágás a falban ,én oda mindenképp bárpultot szeretnék két kis bárszékkel így az asztal helyetesítve lenne. Hogy oldanátok tovább? a konyha teljesen át lenne alakítva. Nekem két ötlet jutott az eszembe:
1. a mosdó alá beépített kis méretű hűtő (mellette kell a hely oda sütő megy
2. Azt a falban lévő kivágást tovább bontani, bővíteni egy 30-40cmvel és akkor elfér egymás mellett a nagy hűtő és a bárpult is. Hátha ti kreatívabbak vagytok. Kár volt sztem külön rakni a WC-t és a fürdőt előző tulajnak, mert így a konyha lett nagyon gagyi
"Mi a bánatnak egy főnek egy 2,00x0,8-as asztal?"
Mert az kényelmes és univerzálisan használható bármire. Lehet rajta enni vagy ha vendégség van, 6-8-an is körbeülhetik.
Jó tanuláshoz, barkácsoláshoz, ruha vasaláshoz. Elfér rajta a számítógép, laptop, irodai munkát tud végezni otthonról.
Szóval szerintem roppant praktikus, legalábbis én ezt gondolom. Egy fele ekkora asztal nekem pl. kicsi. Persze kinek mi, döntse el maga, én csak jó tanácsot akartam adni.
A fotók alapján a kérdező szobája legalább 20 négyzetméter, az alkalmas egy ekkora asztal befogadására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!