Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Elég kicsi a konyhám és még a...

Elég kicsi a konyhám és még a mosógép is el veszi a helyet, hogy tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
180cm konyhát tudok be tenni, a felső szekrényeknek 240cm hely van. 60 cm blokkokra gondoltam a sütőnek, mosogatógépnek és a mosogató tálcának. Egy gondom van, hogy így nem tudok fiókos részt be illeszteni. Ami viszont fontos lenne, hogy az evőeszközöket ott tudjam tárolni. Az ikeából néztem ki a henset konyhát. Árban az lenne a leg reálisabb. Van esetleg olyan szekrény mosogató alá ami fiókos? Vagy hol/hogy tároljam az evő eszközöket? A pulton?
2023. nov. 7. 07:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mosogatószekrény nincs fiókos, hiszen ha kinyitod a mély tálca alja van ott.

Nekünk ez blokk van, 170cm. Ez befér. Fiókos része is van.

[link]

2023. nov. 7. 07:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekünk nincs mosogatógépünk.
2023. nov. 7. 07:49
 3/15 anonim ***** válasza:

Egy képet a méretarányos alaprajzról küldhetnél, vizesblokk, nyílászárók jelölésével.

Enhet-re gondoltál? Hensetet nem találok.

2023. nov. 7. 07:50
 4/15 anonim ***** válasza:

A mosogatónak nagy hely kell a szifonnal együtt, emiatt nem igen lehet fiókot rakni egy 60 cm kaszniba.

1 nagy fiók elfér alulra, de fölé ajtót kell rakni.

2023. nov. 7. 08:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy a 3 db 60 cm-es blokk el is veszi az összes helyet. Mosogató alá lehet fiókot kérni, de oda max szemetest, vagy valami tárolót szoktak tenni, evőeszközöket nem igen. Belső fiókkal biztosan megoldható, de nem tudom. Nekem nem annyira szimpatikus.

Jobb híján vagy felül lesznek az evőeszközök (ez sem szimpi, nem átlátható), vagy kihagynám a mosogatógépet fájó szívvel.

Esetleg keresgélnék, hátha van picike, 4 terítékes, ami ugye magasságában kb. fele akkora, mint egy rendes mosogatógép, így fölé még fér fiók.

2023. nov. 7. 08:17
 6/15 anonim ***** válasza:
nekünk volt kombinalt tuzhely-suto-mosogatogepunk. Jol mukodott.
2023. nov. 7. 09:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Esetleg a sütőt teheted magasabb szekrénybe, alatta nyersz helyet, de ha szűkös a hely, akkor nyomasztóan hat, hogy ennyire leszűkíti a teret.
2023. nov. 7. 09:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen, enhet, bocsánat kora reggel van még.

Találtam más modellt is, de sehol sem fér el a mosogatógép. Az lenne az egyik fő konyhai segéd eszköz. Két kicsi gyerek mellett nem győzök mosogatni. Kisebb mosogató gépbe a férjem nem hajlandó bele egyezni.

Tervrajzot nem tudok küldeni. A konyha 260 hosszú és 210 széles. Baloldalt van a konyha, vizesblokk, szemben balkonajtó +ablak, jobb oldalt hűtő és egy kisebb asztal.

2023. nov. 7. 09:27
 9/15 A kérdező kommentje:
Még max a hűtő mellé egy magas szekrénybe be építeni a sütőt. Csak nem tudom szabad hűtő mellé tenni vagy a hő miatt felejtős
2023. nov. 7. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Mi is kész konyha szettet akartunk, de végül inkább kifizettük a több pénzt a Metod -ra, amit mi raktunk össze tervezőben. Így lehetett a legjobban kihasználni a helyet mert az utolsó cm-ig be tudsz tervezni lényegében.

Mosogatógépnek ki tudsz hagyni szélességben bármekkora helyet, magasságban meg állíthatóak a lábak, bár sokkal jobb a bépíthető mosogatógép akkor már.

2023. nov. 7. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!