Elég kicsi a konyhám és még a mosógép is el veszi a helyet, hogy tudnám megoldani?
Mosogatószekrény nincs fiókos, hiszen ha kinyitod a mély tálca alja van ott.
Nekünk ez blokk van, 170cm. Ez befér. Fiókos része is van.
Egy képet a méretarányos alaprajzról küldhetnél, vizesblokk, nyílászárók jelölésével.
Enhet-re gondoltál? Hensetet nem találok.
A mosogatónak nagy hely kell a szifonnal együtt, emiatt nem igen lehet fiókot rakni egy 60 cm kaszniba.
1 nagy fiók elfér alulra, de fölé ajtót kell rakni.
Ez azt jelenti, hogy a 3 db 60 cm-es blokk el is veszi az összes helyet. Mosogató alá lehet fiókot kérni, de oda max szemetest, vagy valami tárolót szoktak tenni, evőeszközöket nem igen. Belső fiókkal biztosan megoldható, de nem tudom. Nekem nem annyira szimpatikus.
Jobb híján vagy felül lesznek az evőeszközök (ez sem szimpi, nem átlátható), vagy kihagynám a mosogatógépet fájó szívvel.
Esetleg keresgélnék, hátha van picike, 4 terítékes, ami ugye magasságában kb. fele akkora, mint egy rendes mosogatógép, így fölé még fér fiók.
Igen, enhet, bocsánat kora reggel van még.
Találtam más modellt is, de sehol sem fér el a mosogatógép. Az lenne az egyik fő konyhai segéd eszköz. Két kicsi gyerek mellett nem győzök mosogatni. Kisebb mosogató gépbe a férjem nem hajlandó bele egyezni.
Tervrajzot nem tudok küldeni. A konyha 260 hosszú és 210 széles. Baloldalt van a konyha, vizesblokk, szemben balkonajtó +ablak, jobb oldalt hűtő és egy kisebb asztal.
Mi is kész konyha szettet akartunk, de végül inkább kifizettük a több pénzt a Metod -ra, amit mi raktunk össze tervezőben. Így lehetett a legjobban kihasználni a helyet mert az utolsó cm-ig be tudsz tervezni lényegében.
Mosogatógépnek ki tudsz hagyni szélességben bármekkora helyet, magasságban meg állíthatóak a lábak, bár sokkal jobb a bépíthető mosogatógép akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!