Hol lehet megoldani a ruhamosást, ha nincs mosógépem?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy anyám nem mossa ki az alsóimat géppel, minden mást viszont igen. Mivel ez másfél hónapja húzódik, kicsit már feltűnt, hogy nem "tér vissza" a ruhadarab. Mivel nem beszélünk, a rákérdezés kizárt, lehetetlenül kínos lenne.
A kézzel mosásban sajnos nem bízok. Megcsinálnám, mert egy lepedőt is kimosok egy maréknyi mosdókagylóban, nem az a baj.
De így nem tudom hordani amiket megvettem, és ez annyira zavar.
2021. máj. 15. 17:07
1/23 anonim válasza:
Na most ezt nem értem. Anyád mos rád és te nem használhatod a mosógépet?
3/23 anonim válasza:
Fogod magad, elslattyogsz a mosogephez, beleb.szod a gatyát, mososzert, elindítod, kiteregetsz.
4/23 anonim válasza:
"A kézzel mosásban sajnos nem bízok."
Csak nem lehet annyira szaros, hogy nem jönne ki belőle kézi mosással??!
5/23 anonim válasza:
Az meg van, hogy a mosógép feltalálása előtt is mostak az emberek?
6/23 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy vadi újak, és nem merek úgy alsót hordani, hogy nem volt kimosva egyszer.
Szerintem nem olyan tuti a kézi mosás fertőtlenítés szempontjából, mint a gépi, de kijavíthattok..
2021. máj. 15. 17:28
7/23 anonim válasza:
5, igaz, de azt irta minden mast geppel mos az anyja így gyanítom a gép adott, csak nem meri használni a kérdezo.
8/23 anonim válasza:
6 aruld mar el miert nem bacod te bele a gépbe? De komolyan..
9/23 anonim válasza:
Anyáddal el kellene kezdened beszélgetni. Vagy ha ezt nem akarod, használd a mosógépet.
10/23 anonim válasza:
Használd a mosógépet,mikor nincs otthon a mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!