Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Elég kicsi a konyhám és még a...

Elég kicsi a konyhám és még a mosógép is el veszi a helyet, hogy tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
180cm konyhát tudok be tenni, a felső szekrényeknek 240cm hely van. 60 cm blokkokra gondoltam a sütőnek, mosogatógépnek és a mosogató tálcának. Egy gondom van, hogy így nem tudok fiókos részt be illeszteni. Ami viszont fontos lenne, hogy az evőeszközöket ott tudjam tárolni. Az ikeából néztem ki a henset konyhát. Árban az lenne a leg reálisabb. Van esetleg olyan szekrény mosogató alá ami fiókos? Vagy hol/hogy tároljam az evő eszközöket? A pulton?
2023. nov. 7. 07:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehet egymás mellé, van rajtuk rendes szigetelés. IKEA oldalán nézd meg a konyhai fali tároló megoldásokat. Biztos gyárt sokféle cég ilyeneket. Fali konzol, különböző ráakasztható egységekkel. Van ami ilyen kis vödör szerű, azokban talán lehetne az evőeszközöket tartani. Vagy egy sima ajtós szekrénybe is lehet utólag beépíteni fiókot. Nyilván nem olyan kényelmes, mint a normál fiók, de kis területen sok kompromisszumot kell kötni sajnos.
2023. nov. 7. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet, keresőbe beírod hogy storage alternatives for drawerless kitchen, aztán a képek között nézelődj, én legtöbbször így szoktam keresgélni.
2023. nov. 7. 10:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor még erre rá keresek. Én is ikea tervezővel csináltam. De ha lehet hűtő mellé tenni a sütőt akkor valószínűleg ez a megoldás marad a főzőlap alá pedig teszek egy fiókos szekrényt, úgy már passzolni kell neki
2023. nov. 7. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk hasonló okokból ilyesmi van:

[link]

2023. nov. 7. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha elfér mégegy magas szekrény is, akkor abba is lehet fiókos elemet tenni. Vagy a sütőt, igen.

A hűtő és a sütő elvannak egymás mellett, így én sem hagynám ki a mosogatógépet, egy áldás tud lenni! :D

2023. nov. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!