Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szoba díszítési ötletetek van?

Szoba díszítési ötletetek van?

Figyelt kérdés
Nem tudom mivel díszíthetném a szobámat, mert nagyon egyszerű. Van egy galéria ágyam íróasztalom, és a szoba is elég kicsi. Ha lenne ötletetek megköszönném. 13L
2010. okt. 22. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy szép zöld futónövényt, az nagyon fel tudja dobni a szobát. Plusz kép, polc vagy lehet venni IKEA-ban tök jó kiegészítőket.
2010. okt. 22. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vettem bele egy nagy legyezőt, a Kínaiba, a sarokban egy hatalmas zöld növény áll.
2010. okt. 22. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:

egy szép zöld nagy növény tényleg feldobja, életet visz bele. ha világos a szoba, és van helyed, akkor akár több is.

nem muszáj venni, lehet kérni barátnőktől, nagyitól hajtásokat, azt gyökerezteted, elülteted, és nagyon szép lesz, ha jól gondozod.

amióta elköltöztem, nagyon megszerettem a szobanövényeket, már alig tudom őket hova rakni :D

vagy ha tudsz, akkor veszel valami ízléses függönyt, jó hangulatot tud csinálni, Ikeában nézz körül.

ami nekem tetszik, és szeretném megcsinálni: veszek egy hatalmas képkeretet, és abba különböző családtagok barátok képeit teszem összevissza :D lehet ez régi ff családi fotó, vagy közös kép a haverokkal, bármi :D

ha valamelyik tetszik, akkor mondd, ha nem, akkor még kitalálok neked vmit :D

2010. okt. 22. 13:19
 4/5 anonim válasza:

lehet venni falmatricát, virág, non-figurás, állatos, meg ezerféle mintás, felragasztod és nagyon tutin néz ki

[link]

[link]

[link]

akár színes függönyt , színes pokrós az ágyra, vagy valami szép szőnyeget teszel le , már sokat dob a szobán

sok sikert

2010. okt. 22. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötleteket nagyon sokat segítettetek.Már kész lett a szobám. De azért ha van valakinek ötlete írhat. :D

A szobám ilyen lett: Vettem egy szép halvány barack függönyt. A falam fehér, és az egyikre feltettem egy nagy képkeretet, és nyomtattam bele képeket, fotókat. (ötletes, és nagyon tetszett.) Sajnos a falmatrica nem jött be, mert nem volt rá keret.. xD A képekkel szemben lévő fallal van az íróasztalom, és felette az ágyam meg mellette az ajtóm, ezért oda nem került semmi. a harmadik falon van az ablakom (a függönnyel) A negyedik falra meg felszereltünk kettő polcot, és azokra tettem virágokat, figurákat, emlékeket egyéb dolgokat. Nagyon tetszik, de azért várom a további ötleteket.

Az eddigieket meg köszi. :D

2011. jún. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!