Mennyire megbízható egy ilyen minimalista francia ágy? (lent)
Ehhez elvileg külön venni kell még matracot, de így is olcsóbbnak néz ki mint a szokásos ágyak. Tetszik az egyszerűsége.
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyenekkel?
Egy ágy mitől megbízható? 🤔
A matrac a lényeg rajta. Egyébként nekem is tetszik.
Értelemszerűen az alapszerkezetre gondoltam...
Ha esetleg történik rajta ez meg az (pl szex) akkor lehetőleg bírja ki.
Nalam csak ket azonos meretu matrac van a foldon es igy kb 42 cm magas az "agyunk". Ez megfelel egy kenyelmes agy magassaganak. Es meg ossze sem tud dolni, ha ez meg az van.
En oszinten nem ertem, mi a francnak kell laba legyen egy agynak. A kepen levo agy alatt is csak ures resz van, porfogo hely, es az evek alatt csak a kacatok lesznek berugdosva az agy ala. A matracot igy is, ugy is erdemes kicserelni 8-10 evenkent, az agykeret nem oszt, nem szoroz ebben.
Vannak, akik szerint a matracnak "szelloznie" kell, azert kell az agykeret. Csak eppen arra sosem kapok valaszt, hogy mi a helyzet azokkal az agyakkal, amik alatt beepitett fiokok es tarolohelyek vannak, es a matrac egy tomeny fa alapon van. Az enyem legalabb parkettan van, es a parketta millimeteres resein eri levego a matracot. Mar 5-6 eve igy hasznaljuk, a heti takaritaskor egy kicsit meg van emelve az az oldal, ahol epp ugykodunk, az eves nagytakaritaskor pedig fel van allitva a matrac az oldalara, es meg sosem lattunk peneszedest vagy foltosodast az elegtelen szellozes miatt.
6-os: Én se ragaszkodnék az ágykerethez, elég lenne a matrac.
Viszont sok helyről hallottam, hogy a matrac alatt penészedni kezdhet stb.
Ezt meg nem akarom megkockáztatni, mert egy új parketta + új matrac drágább együtt mint az ágykeret magában. Innen már csak matek a kisebb összeget választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!