Ilyen zöld színű szobába milyen színű bútorok illenek? Világosbarna/bézs, vagy inkáb sötétbarna?
3-as vagyok, hozzáteszem, hogy a konyhával egybenyitott előszoba/közlekedőnk is ilyen színű, nagyon sötét barna (azt hiszem, diófa szín) laminált padlóval, és állati jól néz ki. (Az előszobabútorba viszont csempésztünk egy kis sonoma tölgyet, hogy lágyítsunk kicsit az összhatáson.)
A képen amit linkeltél viszont látod, milyen jól megy hozzá a nagyon világos, fehéres-szürkés padló is. Tényleg csak attól függ, neked melyik tetszik jobban, hozzád melyik illik, melyikhez húz a szíved.
Ez olyan világos zöld, ami tipikusan a modernebb lakásokra jellemző, a sötétbarna viszont a régebbi rusztikus stílust idézi - a kontraszt persze bőven meglenne, viszont ez a színkombináció szerintem még az eklektikus stílusba se illene bele, szóval én is világosat javaslok!
Húgom és sógorom közös hálószobája volt ugyanilyen, legalábbis nagyon hasonló zöld, nekik juhar színű bútorok voltak, de szerintem az nagyon világos hozzá, nincs akkora kontraszt a színekben, dehát ízlés dolga, viszont középárnyalatban a sonoma tölgy vagy san remo egészen jól mutatnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!