Zománcfestékről lévén szó, hogyan lehet sötétbarna festéket világosbarnára keverni? Valamint az is érdekel, hogy citromsárgát mivel lehet keverni, ha okkert szeretnék?
Figyelt kérdés
A berna festéknél kevésnek bizonyult, hogy fehéret tettem bele, inkább olyan szürke féle lett.2010. júl. 29. 19:48
1/5 anonim válasza:
kék + pirosból lesz lila. aztán lila+sárga=barna
Inkább vegyél boltban új festéket.
2/5 anonim válasza:
a zománcfestékek általában ki vannak keverve. a legtöbb boltban ki is lehet kevertetni helyben. vagy az csak falfestéknél?
3/5 anonim válasza:
csak felfestéknél. ezért is írtam le h kell kikeverni a színeket mert úgy rohadt drága. zománcot meg nemszoktak kavargatni.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vásárólhatok festéket és ezért gügyéskedek más esetben kevertetnék. Tehát van "tűz" piros, Citromsárga, sötétzőld, Csoki barna és fekete. Ezek mentén akartam világos barnát, okkersárgát. Amúgy nem sok festékről van szó ami rendelkezésre áll. Köszönök minden reagálást.
2010. aug. 4. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!