Nézzél goigle véleményeket. Sztem ez az az oldal, ahonnan soha nem érkezik meg a rendelt termék..
2023. júl. 30. 08:28
2/9 anonim válasza:
És van aki rendel innen?! 😮
2023. júl. 30. 09:29
3/9 anonim válasza:
A napokban néztem én is az oldalt csempematricák meg fali dekorációk miatt. Én inkább kerestem másik oldalt ami nem ilyen külföldi cég, mert nehézkes ha gond van a megrendeléssel.
Ezt írják az oldalukon: "Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetés teljesítésekor a LIGHTINTHEBOX nem gyűjti be a hitel-/debitkártya számát vagy személyes adatokat. A tranzakciókkal kapcsolatos kérdésekkel, kérjük, forduljon a bankkártyát kibocsátó intézményhez. "
Vagyis bármi is van azt a bankodtól kell megkérdezned mi történt és miért.
2023. júl. 30. 11:00
4/9 anonim válasza:
Rendeltem pár éve igen.
Ne tedd ha jót akarsz.
Az M-es méretű póló xs-nek felel meg, 38-as cipő helyett baba cipőt kaptam, nadrág a lábam szarara se jött fel. Plusz amit sehol nem írtak vámot kell fizetni érte. Inkább shein, Ali expressz, ebay.
2023. júl. 30. 22:55
5/9 ricsi_gyakori_kerdes válasza:
Az oldal kerülendő, viszont a vámfizetési kötelezettség előfordulhat akkor is, ha pl. Aliról rendelsz, ez nem ilyen egyszerű téma.
2023. júl. 31. 06:08
6/9 anonim válasza:
Én rendeltem. Férfi nadrágot. 12e Ft volt. Nem volt gond, megérkezett rendesen. A megadott méret-táblázat alapján rendeltem. A nadrág kicsi, soha nem vettem fel...
2023. júl. 31. 06:27
7/9 anonim válasza:
Hihetetlen,h még létezik ez a webshop,mert csupa rossz dolgot hallani róluk,pont,amit fenn is írtatok,h extrém módon nem stimmel a méret,pedig nyílván mindenki már mérettáblazat alapján rendel,pláne külföldről.Én egyszer Hádában láttam egy egész jó pulcsit tőlük,de a legsilányabb nylon anyagból v,porrongynak se jó!:/
2023. júl. 31. 11:58
8/9 A kérdező kommentje:
hívtam a bankomat. nagyon rendesek voltak és mindent elintéztek. nem vonták vissza a bankártyám blokkolását, mert ez a webshop visszaélt többször az adatokkal, még paypalosan is. szét kell vágnom a kártyámat és újjat küldenek ki nekem ingyen. soha senki ne rendeljen innét!
köszi h írtatok.
2023. júl. 31. 21:50
9/9 Attis68 válasza:
Ne rendelj innét, sajnos személyes rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban. Vásárlásom után kb 2 hónappal innét került ki a bank kártya adatom amit fel is használtak! Vásároltak a kártyám adataival! A bank azt mondta hogy nem egyedi eset, és jóváírta a csalásból származó összeget, de azért okozott egy gyomorgörcsöt az egész!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!