Elektromos fűnyìró beindul majd rögtön le is áll? Mi okozhatja? Javítható? Ha igen, érdemes?
a fogantyún lévő indítást segítő két gomb közül a karos a hibás...a gomb csak mechanikai retesz
Tehát leülsz egy sámlira, és a fogantyún lévő indítót szétszeded...
Köszönöm.
Jól sejtettem én. Egyszer már szét is akartam szedni.
Egyszerű, laikus, (szőke😅) nőként meg tudom csinálni, vagy bízzam szerelőre?
várj! Előbb szedd szét hajszíntől függetlenül. Kérsz valakitől egy (néhány)csavarhúzót, odahúzol egy sámlit, tea, cigi, aztán szétszeded.
Nem a NASA tervezte, úgyhogy biztos megoldod
Járj szerencsével, sok sikert.
Köszi. :) szétszedtem. próbáltam indítani, be is indult, de kb 5 mp és leállt. azt vettem észre, hogy ahol a kapcsoló vezetéke csatlakozik, rögtön túlmelegszik. Ez ennyi idő alatt normális? Egyből forró lesz. Szénkefét is néztem. Az sincs szétkopva.
Lassan 3 éves bosch fűnyíró a páciens
Nekem akkor csinált ilyet, amikor zárlatos volt a motor.
Hidegen elindult és max. fél perc után leállt a motor és tűzforró volt.
kontakthibának hívják..az érintkezés oly gyenge, hogy akevéske áthaladó áram is felmelegíti.
Itt kellene valamit tenni, mondjuk fogóval erőből lapítani a csatlakozó forrasztáson, vagy
valami izén..
Ezzel kár szervizbe menni. Kérj meg egy elsőéves villanyszerelő tanulót, ő tudja orvosolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!