Ki hogyan teszi jól átláthatóvá a szekrényét/komódját?
Vettünk a napokban egy komódot, de mikor bele pakoltam minden átláthatatlan lett..
Gondolok itt arra hogy pl nem tudom melyik pólóm melyik, átkell túrni az egészet.
A vállfás dolog nem megoldás.
Valaki valamilyen eszközt, tárolót, elválasztót használ hozzà? Ha igen milyet? Honnan rendelte?
Úgyis hamar megtanulod mi hol van, csak mindig minden ugyanott legyen. Amúgy nekem van egy ilyenem, nem csak pólóhoz jó :-)
Hajtogatással nincs gondom, csak az elrendezéssel sajnos.
Valami olyanra gondoltam ami megkönnyíti a ruhák felismerhetőségét, kisebb elválasztó stb.
A komódunkban nem tartok csak fehérneműt, gyerekruhát, fürdőruhát, ilyesmiket. Kisebb darabokat, amiket nem kell túrni és elférnek élével besorakoztatva. Ikeában lehet kapni fiókrendszerezőket, akkorára hajtogatom a cuccot, ami abba belefér és élével állítom bele, így tökéletesen látom melyik micsoda. Nagyobb daraboknál nálam ez nem működik, borul minden mindenhova. :D
A ruhák gardrób szekrényben vannak, polcon. Mindennek megvan a helye, az éléről pedig látom melyik mi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!