Kinek milyen függönye van a gyerekszobában? Kisfiús függönyök érdekelnek? És hol vettétek, milyen áron?
nem bántásból, de tényleg.
miért érzi azt sok anyuka, hogy mindenképpen szükség van micimackós, meg autós, meg hercegnős meg a fene tudja milyen függönyre, tapétára, ágytakaróra a csemetének?
nekem gyerekkoromban sima sárga függönyöm és fehér tapétám volt a szobában, világos színű, esetleg halvány mintás ágyneműm, és nem lettem degenerált, vagy értelmileg-érzelmileg sivár felnőtt.
akkoriban is lehetett már kapni hófehérkés, meg oroszlánkirályos ágyneműt, kaptam is, de inkább féltem tőle, mintsem élveztem a látványát. oda is adtam anyumnak :D
nem attól lesz valaki boldog gyerek, ha mesefigurák vannak festve a falra, vagy a függönyre.
szóval én csak a miérteket keresem.
az egyik haveromnak még mindig elefántmintás a tapétája 20 éves létére, mert a szülők anno úgy gondolták, h milyen cuki, most meg nincs pénzük felújítani a lakást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!