Milyen ágy matracotok van, hol vettétek, mikor és mennyiért? Elsősorban budapesti boltok érdekelnek.
ikea. 3éve, 50 rongy volt 160x200as, és tök tutkó.
sztem az előző elég xar matracot vehetett, hogy így érezte a párja minden rezdülését :)
mondjuk lehet én vagyok a túl jó alvó :) azt sem veszem észre, ha a párom már rég felkelt mellőlem, és a nappaliban sertepertél :) az hogy forgolódik már szinte semmi ehhez képest. felőlem akár ugrálhatna is az ágyon :)
tegnap 22:10
Mi emiatt nem is alszunk együtt meg pl azért sem mert ha az egyik wczni akar akkor felébresztia másikat stb
De azért a 180 as matrac jó mert még keresztbe is elférek rajta, mellesleg olyan az ágy megoldása hogy képtelenség legurulni róla :)
Hosszú házasság titka a külön hálószoba ;)
elég rossz alvók lehettek... én még egy rockkoncerten is el tudok aludni ha annyira fáradt vagyok... :p
és el nem tudnám képzelni, hogy külön ágyban aludjunk a párommal....
szerintem a kókusz és latex kombináció a legjobb .
2 évig kerestem a megfelelőt,hiszen napi 6-8-9 órát ágyban töltünk !!
javaslom nézz utánna : biótextima .
a rugós matracok nem érnek semmit,( a komolyak meg nagyon drágák !!)
a vákummos-memóriahabos meatracok szellőzése nem túl jó ( a testformát felveszi a testmeleg miatt ) de sajnos csak 2-4 cm memória hab van ráragasztva egy 15 cm-es gagyi szivacsra !!!így semmi szellőzés, az atkák pedig imádják !!
egy jó minőségű matracot : 1 testsúly ,2 allergia mentesség ,3 tisztíthatóság alapján keress.
az árak : természetesen 80-90 × 200 cm-est javaslok ,
2 db belefér egy ágykeretbe ,
rugós ágyrácsok : 8-18 000,ft / db,( szellőzés miatt is )
memória habos ágybetétek : 15 - 75 000.-ft / db ( nem lehet rugós ágykeret alatta, így nem is fog szellőzni !)
kókusz -latex bió matracok : 25 - 50 000.-ft/db
rugós matracok : 5 000 - 50 000.-ft / db
síma fa ágy keret , rugós ágyrács, jó minőségű matrac.
és garantáltan 20-30 évig nincs gond vele !
hiszen mindegyiket cserélheted :)
RS Butorban vettünk hideghabos matracot kb 2 éve. 180x200. ~80k
Elötte rugós volt egy vagyonért, és majd leszakadt a hátunk reggelre. Akármit csinálunk, nem keltjük fel a másikat, és kényelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!