Hol lehet a legolcsóbban egyszerű bútorokat, elsősorban ágyat venni?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan helyzet állt elő, hogy nagy szükségem van minél hamarabb egy olcsó ágyra - majd ruhás szekrény, könyvespolc is kell, de egyelőre az a fontos, hogy legyen hol aludnom. Hol lehet (akár használtan) a legolcsóbban ilyen bútorokat venni?2008. aug. 27. 16:09
1/8 anonim válasza:
Ha van egy kis barkácsvénád (és esetleg egy csavarozógéped), akkor a legolcsóbb, ha magadnak csinálod. Lapszabásznál levágatod a fát (ágykerethez elég 1,5-2 nm), és veszel hozzá matracot. [Persze jobb előbb a matracot megvenni, és hozzá készíteni a keretet :D]
2/8 anonim válasza:
Ha van iwiwed ott az apróban sok ingyen elvihető dolog között válogathatsz.Ha nincs akkor www.vatera.hu nagyon jó dolgok vannak.Nézd meg nyugodtan mert bátran ajánlom.Sok sikert a keresésben!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek! :)
2008. aug. 27. 16:38
4/8 anonim válasza:
Én a www.teszvesz.hu oldalról rendeztem be a lakásomat, olcsóbban, mintha barkácsoltam volna, mert sokan meg akarnak szabadulni bizonyos bútoruktól, és áron alul eladják. Pl egy nagyon jó, vadi új állapotú ágyat vettem 4000 Ft-ért. Hatalmas vastag szőnyegeket vettem 3-4E ft-ért. Sokat kell böngészni, és akkor kifogod a jó dolgokat, azokra gyorsan le kell csapni, mielőtt más elviszi :)
5/8 anonim válasza:
két szó
IKEA- BEDDINGE
(kis segítség)
a beddinge az ikea termékcsaládjához tartozó ágy. Acélkeretes, benne fa ágybetéttel, választható anyagú matraccal és huzattal. De ha nagy a lakásotok ne ilyet vegyetek.
6/8 anonim válasza:
ja igen, kikát felejtsd el. az ikea a legjobb a témában
7/8 anonim válasza:
bár kikában jobb minőségűek a bútorok (ott nincs papírral bélelt fa, meg ilyen őrültségek)... hát ha azt nézed hogy minőség akkor kika, ha azt, hogy ár, akkor ikea
8/8 anonim válasza:
A barkácsolónak jó ötlete van... kb annyi az egész, hogy négy darab deszkát összecsavarozol és lekened lazúrral :) pár ezer forint és onnantól csak a matrac az ami drága lesz... (ha csak nem szeretsz egy picit varrni is, mert akkor csak szivacs és textil egy kis cérnával :))
... ha igazán olcsót akarsz... ;)
Mellesleg én is készülök ilyenre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!