Az normális hogy nagyon sokszor rendezgetem a szobámat? Így 3-4 havonta megunom és tologatok mindent ide oda hogy át alakítsam. Mindig megunom. Mindenki csinál ilyet?
én is próbálok..
...mottó: a változatosság gyönyörködtet..
és igaz.
Nem mindenki, ezt azért látom a környezetemben, de én is ilyen vagyok.
Szerintem túl nagy jelentősége nincs a dolognak, számomra pl amellett, hogy unalmas lesz a “régi”, új inspiráló hatást is eredményez az átrendezés.
Én ráadásul meg is szoktam spékelni annyival, hogy változóan, de fél, legkésőbb 1 évente át is festem a szobát. Az mellettem szól, hogy festő vagyok, szóval ez nekem úgymond ingyen van, és egy pár órás sztori, szóval ilyen szempontból előnyt élvezek.
Arról nem is beszélve, hogy az átrendezések mindig alkalmaz is biztosítanak egy alapos takarításra, olyan helyeken is, ahol amúgy nem gyakori, pl ágy alatt, és a szekrények tologatása miatt a ruhák és egyéb dolgok válogatása, szortírozása is megtörténik.
De ez leginkább a hálószobára igaz, azert a nappalit vagy a konyhát nem rendezném át pár havonta.
Nekem egyszer lett minden kitalálva, és az egyedi méretre készült bútorok miatt semmi sem variálható. Viszont ehhez van kialakítva a világítás, konnektorok tv-k helyei stb. Sehol egy hosszabbító, nincsenek lógó kábelek.
Mindenkinek vannak beütései, nekem a rendmániám van, és nem bírom elviselni a lógó, vagy látszó kábeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!