Hol lenne nagy szükség egy normális bútorboltra?
Érdekes megfogalmazás egy bútorbolt-tulajdonostól az, hogy "normális". Kinek mi a normális, hol mire van igény. Mi a profil?
Örökéletű tömörfa bútor? Magas minőségű bútorlapos bútor? Középkategóriás, nemrossz tömegbútor nagy választékban (nekem ez pl. a Divian)? Időtlen, ízléses, visszafogott? Modern, trendi? Csillagászati árát tükrözően "szép" (hivalkodó, csicsás, mint az aranyvécécsésze-ízlésű gazdagembereké)? Méretre gyártott vagy csak szabvány? Szóval milyen vevői réteget céloz a kínálat?
Nem szeretném túl beszélni, lehet rosszul fogalmaztam elnézést.
Nálam a normális bútorbolt ahol lehet kapni mindent ami bútor kategória nem csak egy kanapé outlet.
Korrekt kiszolgálás, nagy részt magyar gyártótól. Alacsonytol-közép ár-ig
Biztosítottunk anno drágább bútorokat de nehezebben veszik mint a középáras termékeket jelenleg is a kínálat része de csak részben, de 1,5 milliót nem add ki egy átlag család egy szekrénysorért de egy divian messináért 230.000Ft-t igen.
Heti 5db minimum el megy.
Hiába mondjuk el hogy de a tömörfa jobb minőségibb nem lehet mert nincs rá keret ennyiből be butorozza a 2 szobát plusz ebedlőt.
Mivel kereskedő vagyok aza lényeg hogy forogjon a pénzem ugyan akkor jó minőséget áruljak plusz a divian a legkorrektebb cég akitől árut kapunk sose volt olyan hogy bármilyen reklamaciot ne oldották volna meg nekünk és van vásárlóm aki 10 éve vett tőlem szekrénysort és semmi baja pedig a vásárlóm bevallotta hogy túl terheli rendszeresen.
Mi néztük győr-moson megyét hogy kevés a bútorbolt és olyan termékeket mint mi abszút nem árulnak, illetve debrecent, nyiregyházát mert rendszeresen jönnek hozzánk vásárlók viszont rengeteg a bútorbolt sok lenne a konkurencia. Gondolkodtunk Pécsben is néha beesik 1-1 vásárló onnan is de abszút nem ismerjük a környéket. Nevetségesnek tartottam hogy ide írjunk ki ilyen kérdést de a csapat úgy gondolta hogy kérdezzunk meg mindenkit ahol lehet Facebook oldalunkon is fut egy poszt ahol ezt kérdezzük és majd mérlegelünk....
1-es vagyok. Akkor kb. egyre gondolunk "normális" alatt. :)
Vásárlóként írok, nem véletlenül a Diviannal példálóztam én is, szerintem nagyon eltalálták azt az ár-minőség egyensúlyt, amire a legszélesebb körben igény van. Kicsit mélyebbre kell nyúlni a pénztárcában, de nem lötyög az egész szekrény 5-6 év múlva.
Milliós tömörfa szekrényt csak szűk réteg engedhet meg magának, akikből ugyan szinte minden faluban akad, de az a pár fő nem tart el egy boltot. Ezért rossz vidéken tehetősebbnek lenni. Ha bármilyen drágább termékre vagy ritkább szolgáltatásra van szüksége az embernek, a világ végéről kell hozatnia, mert minden Budapesten, meg maximum megyeszékhelyeken van, ahol van értékelhető mennyiségű fizetőképes kereslet. Ezért kisvárosi környezetben a Divian a csúcs, meg a helyi asztalosok.
Sajnos segíteni nem tudok, Heves megyéből, Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetéből írok. 10 éve, mikor lakást rendeztünk be, az említett 2 városban összesen 3-4 olyan bútorboltban jártunk, ahol az említett mellet még 2-3 hasonló bútorgyártó termékeiből választhattunk, raktárról és katalógusból is. Plusz volt egy-két kisebb, exkluzívabb, drágább (de még mindig nem őrülten luxus) gyártó. A másik kategória az "olcsó és gyenge" volt, aminek szintén megvan a piaca. Szóval itt szerintem már ki van szolgálva a nép.
Lehet, hogy nem nagyon fogsz itt több választ kapni, főleg magánéleti problémákon csámcsogni járnak ide az emberek. Csak nekem valamiért nagyon az érdeklődési körömbe tartozik a bútor téma. Talán asztalosnak is mentem volna, ha sikerül férfinak születni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!