Hol vegyek normális, keményebb matracot?
4 éve használjuk a Revotica Göteborg nevezetű matracát. Az első év után csípőtájon elkezdett süllyedni, mostanra olyan, mint egy teknő (mindketten jóval a javasolt maximális testsúly alatt vagyunk). Mindenünk fáj reggelente. Ez a matrac a 7-es skálán volt az 5-ös keménységű, de egy nagy sz@r.
Nézegetem a matracokat már egy ideje, persze mindenki azt ígéri az övé a legjobb, és egészen a 100 ezres kategóriától a 600 ezresig mindent láttam már, de már teljesen belezavarodtam.
Így aztán szívesen meghallgatnék javaslatokat, ajánlásokat kinek melyik vált be?
15 évvel ezelőtt a budaörsi Yiskben vettem akciósan 50 ropiért egy matracot.. epedás, meg kétoldali kókusz izé, meg minden féle, de egy biztos...azóta nem fáj a derekam..előtte szivacs betétekkel próbálkoztam, de az igazi számomra a rugós..
Sokalltam az árát, de megérte. A mai napig nincs gödör benne, igaz öt évvel ezelőtt megfordítottam..
Áldott legyen aki gyártotta.
Habszivacskereskedésben vágass olyat, amilyet csak akarsz.
Egyébként meg élj a garancialevél adta lehetőségekkel!
Epeda rugós matrac vagy 30 éve nincsen. A táskarugós matracok viszont jók, ezeket gyártják.
A habszivacs kereskedésekben bútorszivacsot árulnak, ami alkalmatlan matracnak.
A matracok hideghabból készülnek.
Én a matrackuckóba vettem matracot, amivel elégedett vagyok. Gyerekeknek is onnan van, szüleim is ott vették.
Vegyes a kép. Van rugós, közepes-, kemény- szivacs, és ifjusági matrac.
Eddig nem csalódtam bennük.
Hideghabnál a sürüség a mérvadó, minél sürübb, annál tartósabb. Rugónál már dupla rugósakat is gyartanak.
#5-nek: mivel én nem értek hozzá, ezért amiben rugó van, az nekem epeda...de a felvilágosításodból tudom, hogy ebben táskarugó van, ami nem zörög, és nem omlik össze.
(a nejem dupla súlyú, alatta megrogyott)
Megint tanultam valamit
most dobtak be egy Yisk ujságot..kétféle örök darab rugóst ajánlanak..az egyik 94.500.-, a másik 64.500.Ft. Aszongya akár 25 év garancia is van némelyik matracra.
A rugósok féláron vannak kínálva.
7# a garancia nem szól a kifekvésre.
A Yis-k matracai elég gyengék, magas áron.
A rugó ok, de a gyenge szivacs felette a gond. Annak is jónak kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!