Milyen színű legyen a szobám?
Anyum nem engedi a bordót, mert szerinte nagyon csúnya.
A bútoraim fehérek és van fém részük is. Viszonylag kis szobám van. Eddig ilyen narancs féle volt a szobám, de nagyon halvány. Szeretnék egy meleg színt. Mit ajánlotok?
Szerintem te fiatal vagy, így neked ilyen vidám kis szobát tudnék elképzelni:
-valamilyen jó erős sárga: [link]
- zöld: [link] (nekem nagyon tetszik-mint egy zöld alma)
-narancs: [link]
2 féle elválasztású: [link] (inkább zöld-sárga kombinációban, vagy sárga-narancs kombinációban. nagyon vidám lenne) --> [link]
-lila: [link] sok fiatal ilyet festet)
Szóval... kicsi a szobád, semmiféleképpen ne sötét színt válassz!!!mert tiszta sötét lesz bent...komor hangulatú. (hiába tetszik a bordó,neked ide nem bizti,hogy jó választás lenne,gondold meg.)
De ha nem tudod elfeledni a bordód,akkor egy másik megoldás: 3 fal:vajszínű, 1 fal? bordó. (barátnőmnek is így van). És bordó függönnyel szuper a szoba.
(amúgy meg menjetek be egy festékboltba és kérjetek mintát. Nekem a kezembe adtak vagy 150 színűt,és alig tudtam eldönteni,melyik szín legyen,és melyik árnyalata)
Valamelyik ötlet,vagy szín tetszik?eltudnád képzelni?
Remélem tudtam segíteni.
a nagyon erős citromsárga tetszik, de úgy tudom hogyha valaki sokáig néz sárgát annak hányingere lesz és azt nem szeretném..
viszont a lila tetszik nagyon :) csak anya biztos nem fogja megengedni mert szerinte az is csúnya szín..
nem értem miért szól bele.. végülis nem az ő szobájáról van szó..
én egyébként olyan szobát szeretnék ahova ha bemegyek és hangulatvilágítás van akkor boldogság töltsön el :)
az a vágyam, hogy egy fárasztó nap után ledőljek az ágyamra hallgassak egy kis reggaet és pihenhessek
egyébként arra is gondoltam hogy zöld sárga piros lehetne a szobám..
így utólag megemlíteném azt hogy a 22:37es válaszolóról sok ember vehetne példát.. igazán kielégítő választ kaptam :) köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!