Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?

Milyen színű legyen a szobám?

Figyelt kérdés

Anyum nem engedi a bordót, mert szerinte nagyon csúnya.

A bútoraim fehérek és van fém részük is. Viszonylag kis szobám van. Eddig ilyen narancs féle volt a szobám, de nagyon halvány. Szeretnék egy meleg színt. Mit ajánlotok?

2010. okt. 10. 14:26
 1/7 anonim válasza:
Szia! Mi jövőhéten festjük a hálószobánkat két színű lesz két fal arany a másik kettő padlizsán! Szerintem nagyon szuper a kettő együtt!
2010. okt. 10. 17:13
 2/7 anonim válasza:
fekete vagy sötétszürke, esetleg sötétkék.
2010. okt. 10. 19:50
 3/7 anonim válasza:

Szerintem te fiatal vagy, így neked ilyen vidám kis szobát tudnék elképzelni:

-valamilyen jó erős sárga: [link]

- zöld: [link] (nekem nagyon tetszik-mint egy zöld alma)

-narancs: [link]

2 féle elválasztású: [link] (inkább zöld-sárga kombinációban, vagy sárga-narancs kombinációban. nagyon vidám lenne) --> [link]

-lila: [link] sok fiatal ilyet festet)

Szóval... kicsi a szobád, semmiféleképpen ne sötét színt válassz!!!mert tiszta sötét lesz bent...komor hangulatú. (hiába tetszik a bordó,neked ide nem bizti,hogy jó választás lenne,gondold meg.)

De ha nem tudod elfeledni a bordód,akkor egy másik megoldás: 3 fal:vajszínű, 1 fal? bordó. (barátnőmnek is így van). És bordó függönnyel szuper a szoba.

(amúgy meg menjetek be egy festékboltba és kérjetek mintát. Nekem a kezembe adtak vagy 150 színűt,és alig tudtam eldönteni,melyik szín legyen,és melyik árnyalata)

Valamelyik ötlet,vagy szín tetszik?eltudnád képzelni?

Remélem tudtam segíteni.

2010. okt. 12. 22:37
 4/7 anonim válasza:

22:37es vagyok!

Bocsi, a lila szoba linkje nem jó.

Itt van újra,remélem jó lesz:

[link]

2010. okt. 12. 22:39
 5/7 anonim válasza:

Szerintem is valami vidám, élénk, csajos színt válassz.

Most a 3 fal egyforma,1 meg másmilyen kombinációjú tetszik nekem.

Ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

1-2 eltudnék képzelni itthon. :)

Mit szólsz az összeállításokhoz?

2010. okt. 12. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:

a nagyon erős citromsárga tetszik, de úgy tudom hogyha valaki sokáig néz sárgát annak hányingere lesz és azt nem szeretném..

viszont a lila tetszik nagyon :) csak anya biztos nem fogja megengedni mert szerinte az is csúnya szín..

nem értem miért szól bele.. végülis nem az ő szobájáról van szó..

én egyébként olyan szobát szeretnék ahova ha bemegyek és hangulatvilágítás van akkor boldogság töltsön el :)

az a vágyam, hogy egy fárasztó nap után ledőljek az ágyamra hallgassak egy kis reggaet és pihenhessek

egyébként arra is gondoltam hogy zöld sárga piros lehetne a szobám..

így utólag megemlíteném azt hogy a 22:37es válaszolóról sok ember vehetne példát.. igazán kielégítő választ kaptam :) köszönöm

2010. okt. 13. 00:35
 7/7 anonim válasza:
szerintem a fehér bútorokhoz sötét árnyalatok illenek. sárgával például elég gagyin festenének. akkor már inkább sötétebb lila.
2010. okt. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!