Piroshoz illik a almazöld falszin?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 11:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem igazán illik.
Bár attól függ,ha a berendezés is hasonló akkor akár még jó is lehet.
De nekem üti egymást a kettő.Nem tudnám elképzelni.
2/3 anonim válasza:
szerintem igen, de nagyon merész színkombináció. a piros és zöld komplementer színek, igazán egymásnak lettek teremtve, de tényleg vigyázni kell, mert könnyen lesz riasztó a végeredmény. nagyon kiemelik egymást, azaz felerősítik egymást. almazöldhöz egy gyengébb, nem túl harsány piros a jó, míg erős piroshoz egy finomabb zöldet választanék. de sose fessük a falakat pirosra és zöldre, mert neonként fog vibrálni. viszont ha a fal zöld és a kiegészítők pirosak az nagyon szép tud lennei(persze ha valakinek tetszik ez a kombináció).
van egy Színes otthon című könyvem, abban ugyanez van leírva.
3/3 anonim válasza:
Sztem tökéletes párosítás!De mongyuk nem vagyok benne biztos!inkább a lila hejett narancs kéne!vagy a zöld hejett valami más!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!