Az egyik ismerősöm állítja ezt, én vagyok elmaradva?
Azt állítja hogy a rendes emberek, főleg azok akiknek diplomajuk van a lakásukat hímzésekkel, kézi munkával díszítik és csak ezt szeretik.
Meg csak a klasszikus zene a modern, meg a himzesek ezek a modern dolgok. Számomra ez kicsit abszurd.
Az illető is állandóan himez, kezimunkazik, mindig kiemelő szerepben reszisiti magát és a munkáit és csak ezekkel lehet a házat díszíteni.
Szerintem mindennek megvan a helye, és ideje, nem lehet állandóan a klasszikus zenét nyomatni, de az illető személy nem így gondolja.
Eliteli azt is ha valaki leborotvalja magát, szerinte minden úgy szép ahogy természetes, és a természet rendjébe nem szabad beleszolni, ez van amikor igaz de nem mindig lehet ezt az elvet követni.
Elitel minden modern dolgot, csak a népművészeti dolgot értékeli, ezeket nevezi úri dolgoknak a többi cigányos és parasztos.
Sűrűn elegem van a az úri dumájából de velem van a hiba vagy másnak is elege lenni
"mindig kiemelő szerepben reszisiti magát"
Azt hogy kell?
Magánügye, hogy miről mit gondol, míg nem akarja rád erőszakolni, mint a genderinternácik a normálisokra a beteg életformájukat.
Éljen úgy, ahogy akar, de ne zavarjon vele másokat. Te se zavard őt a sajátoddal.
Kiemelő szerep - gondolom egyszerűbben mondva az, amikor valaki “uralkodó típus”, csak az a jó neki, amit ő csinál, és a saját életvitelét akarja másokra is rákényszeríteni, és nem tűri az ellentmondást.
De az igazság az, hogy: uralkodni csak azon lehet, aki hagyja magát! Nem kell hagyni, határozottan vissza kell szólni, kitartónak lenni, és magasról tenni rá, hogy mit tűr el és mit nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!