Fel tudtátok újítani a lakást,hogy modern legyen,vagy nem érdekel annyira?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éve,hogy beköltöztünk az akkor felújított otthonunkba. Sokáig büszke voltam rá, de az utóbbi időben látom,hogy teljesen elavult lett. Kb 1 millióból legalább a bútorokat és szőnyegeket sikerült modernizálni,de még mindig borzasztó "retro" az egész. Van ez a vöröses terazzo csempe 2 helységben is.A konyhabútor az a régi stílusú vöröses barna. Vannak spotlámpàink az àlmennyezeten,amit mindig is szerettem,erre most làtom lakberendező csoportban,hogy az mennyire gáz és rakjunk led csíkokat inkáb...őszintén, én tényleg ennyire gáz vagyok,hogy nem tudom tartani a lépést ezekkel a trendekkel?2023. jan. 20. 09:46
21/22 anonim válasza:
Nem fontos mi a trend. Kinek lenne fontos? Magadnak? Vagy annak a pár vendégednek, aki megy hozzád? Akkor miért erőszakolod meg az ízlésedet azért, mert pár ember azt mondta, hogy a szürke fehér a divat (csak írtam egy példát). Úgy élj, olyan közegben, ahol jól érzed magad! Ne olyanba akarj élni, amit pár "divat guru" erőltet.
22/22 anonim válasza:
A spotokkal az a jó, hogy van belőle minden féle stílusú!
Én új építésű házba is egy halom spotot raktam led szalag helyett. Kanlux-nak 1800-2400 ft között nagyon jók vannak. Nem bántam meg és mindenkinek nagyon tetszettek eddig.
Ha a konyhában kicserélteted a munkalapot, mosogatótálcát, csaptelepet és a fogantyúkat, akkor viszonylag kevés pénzből nagyon nagyot fog változni az összkép.
Ne a trendekkel foglalkozz, neked kell jól érezned magad a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!