Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Fel tudtátok újítani a lakást,...

Fel tudtátok újítani a lakást,hogy modern legyen,vagy nem érdekel annyira?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éve,hogy beköltöztünk az akkor felújított otthonunkba. Sokáig büszke voltam rá, de az utóbbi időben látom,hogy teljesen elavult lett. Kb 1 millióból legalább a bútorokat és szőnyegeket sikerült modernizálni,de még mindig borzasztó "retro" az egész. Van ez a vöröses terazzo csempe 2 helységben is.A konyhabútor az a régi stílusú vöröses barna. Vannak spotlámpàink az àlmennyezeten,amit mindig is szerettem,erre most làtom lakberendező csoportban,hogy az mennyire gáz és rakjunk led csíkokat inkáb...őszintén, én tényleg ennyire gáz vagyok,hogy nem tudom tartani a lépést ezekkel a trendekkel?
2023. jan. 20. 09:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Jaja, értelek kérdező. Szerintem ne pazarolj, most megcsinálod aktuális trendre, aztán mire kész, már csinálhatnád a következőt.

Amúgy a kérdés alatti szövegedhez pedig: szerintem meg a led ciki, de tényleg, nagyon puttós. Akkor már inkább a spot. :) Nekem is megmaradt 1-2 helyen, én időtlennek látom.

2023. jan. 20. 18:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Én amúgy ezen meglepődtem,mert a spotot pont azért szeretem,mert ilyen kis finom,szórt fénye van, a ledcsík meg szerintem kisüti a szemet.
2023. jan. 20. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

#12: na pont fordítva van.

a spot ami kisüti a szemet, a LED szalag meg nagy felületen világít, sokkal szórtabb fényt ad.

Mindegyiknek megvan a helye, de pl egy szobában semmi keresnivalója a spotlámpának, ami igazábol egy irányitott reflektor.

2023. jan. 20. 19:28
 14/22 A kérdező kommentje:
De a spot a fejem felett van,álmennyezetbe süllyesztve,a modern fotókon,amik a bejegyzésben voltak,azokon meg falra le vezetve, tévé körül meg ilyenek. Én ettől megőrülnék,ha szemben lenne velem a fénycsík. Ezért lepődtem meg,hogy ezt most miért kiáltották ki jobbnak.
2023. jan. 20. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

"tényleg ennyire gáz vagyok,hogy nem tudom tartani a lépést ezekkel a trendekkel?"

Inkább orvosi eset vagy.

Kezeltessed magadat.

2023. jan. 20. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:

#14: a LED szalagot is a plafonra kell szerelni, ha világítasz vele.

A legkellemesebb szórt fenyt akkor adja, ha egy erre való holker díszlécben van "rejtett világítasként" Az egész szobát egyenletesen bevilágítja anélkül, hogy vakítana

2023. jan. 20. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan bútorozom az új építésű házat, ahogy gyűlik a pénz, és persze ahogyan az asztalos vállalja. Ha minden jól megy, akkor nyárra meg lesz minden.

Nálam a fa padlóburkolat, kőhatású falburkolat keveredik a modern minimál dizájnnal. Én jól érzem magamat benne, nekem tetszik, mások véleménye meg nem érdekel. Bár eddig még mindenkinek nagyon tetszett :).

A sötét fa hatású járólapnak 26 különböző mintája és színárnyalata van, strukturált a felülete, tehát érezni rajta a "fa erezetét". A csempék kőmintájára ugyan ez igaz. A konyhai munkalapra szintén strukturált kőhatású, csak a csempe beige, míg a munkalap fekete-antracit.

2023. jan. 21. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:

"Fel tudtátok újítani a lakást,hogy modern legyen"?

Fel tudnám, de hülye lennék egy válság közepén abba rakni a pénzem, hogy a szürke szekrények helyett divatos barna szekrények legyenek.

2023. jan. 21. 16:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Szeretném kicsit újítani, de pedagógus bérből nehéz. Kisebb kiegészítőkkel dobok néha rajta valamit, de ugye az nem igazán újítás.
2023. jan. 28. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed és nem tetszik, akkor hajrá, pörgesd a gazdaságot, ráfér. Ha nincs pénz, akkor mindegy, hogy tetszik-e vagy nem. Ha meg tetszik, akkor kit érdekel, hogy mi a trendi a sok fizetett influenszer szerint. Szerintük ui az, amiért fizetnek nekik. És azért fizetnek, amit el lehet adni. És azt lehet eladni, ami már rég volt divat, mert akkor már senkinek sincs.
2023. jan. 28. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!