Fel tudtátok újítani a lakást,hogy modern legyen,vagy nem érdekel annyira?
Jaja, értelek kérdező. Szerintem ne pazarolj, most megcsinálod aktuális trendre, aztán mire kész, már csinálhatnád a következőt.
Amúgy a kérdés alatti szövegedhez pedig: szerintem meg a led ciki, de tényleg, nagyon puttós. Akkor már inkább a spot. :) Nekem is megmaradt 1-2 helyen, én időtlennek látom.
#12: na pont fordítva van.
a spot ami kisüti a szemet, a LED szalag meg nagy felületen világít, sokkal szórtabb fényt ad.
Mindegyiknek megvan a helye, de pl egy szobában semmi keresnivalója a spotlámpának, ami igazábol egy irányitott reflektor.
"tényleg ennyire gáz vagyok,hogy nem tudom tartani a lépést ezekkel a trendekkel?"
Inkább orvosi eset vagy.
Kezeltessed magadat.
#14: a LED szalagot is a plafonra kell szerelni, ha világítasz vele.
A legkellemesebb szórt fenyt akkor adja, ha egy erre való holker díszlécben van "rejtett világítasként" Az egész szobát egyenletesen bevilágítja anélkül, hogy vakítana
Én folyamatosan bútorozom az új építésű házat, ahogy gyűlik a pénz, és persze ahogyan az asztalos vállalja. Ha minden jól megy, akkor nyárra meg lesz minden.
Nálam a fa padlóburkolat, kőhatású falburkolat keveredik a modern minimál dizájnnal. Én jól érzem magamat benne, nekem tetszik, mások véleménye meg nem érdekel. Bár eddig még mindenkinek nagyon tetszett :).
A sötét fa hatású járólapnak 26 különböző mintája és színárnyalata van, strukturált a felülete, tehát érezni rajta a "fa erezetét". A csempék kőmintájára ugyan ez igaz. A konyhai munkalapra szintén strukturált kőhatású, csak a csempe beige, míg a munkalap fekete-antracit.
"Fel tudtátok újítani a lakást,hogy modern legyen"?
Fel tudnám, de hülye lennék egy válság közepén abba rakni a pénzem, hogy a szürke szekrények helyett divatos barna szekrények legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!