Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hova lenne célszerű a tv-t rakni?

Hova lenne célszerű a tv-t rakni?

Figyelt kérdés

A nappaliba semmiképp, az olyan alsó osztálybeli, ahol a tv van a központban és nem mondjuk egy könyvespolc. A hálóba megint nem, mert a tv vagy egyéb elektromos berendezés nem tesz jót az alvásnak.

Az étkezőben sem jó, az is olyan proletár, ahol berakják a tv-t az étkezőbe, nehogy megtalálja őket ebéd vagy vacsora közben a beszélgetés szelleme.

2023. jan. 3. 05:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nincs moziszobám. A munkásosztály lehet külön tart fent egy moziszobát, de azt hittem más kasztból is vannak itt.

A nappaliba raknám, de valahogy ízléses módon eltakarva. Miért akarom elrejteni? A munkásréteg szeret vele villogni milyen márkájú, hány colos, milyen sovány a ház/lakás áruhitelre vett központi ékköve a tv. Amin kivétel nélkül a kereskedelmi csatornák Győzike/ValóVilág/Majka/Máúnika műsorai mennek, amikkel egy bizonyos osztályrèteget céloztak meg és be is talált. De egy vendé vagy vendégek nézzék inkább meg azt mik vannak a könyvespolcomon. A tv meg különben sem szeretem, ha eltereli a figyelmet a beszélgetés témájáról, akár vendéggel, akár családdal. Tudom, a munkásosztálynál nem járnak soha vendégek, max rokonok.

2023. jan. 3. 13:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tudja, hogy a felso tizezer csak az erkelyre helyezi a TV-t. Eleg proli vagy, ha ezt nem tudod..
2023. jan. 3. 16:20
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem tartozom a felső tízezerbe, mint itt a legtöbben, ezért nem tudom hogy ők hol tartják a tv-t.

De egy középosztály vagy felső-középosztálybeli polgárnak nem a legfőbb szellemi tápláléka a tömeggyártott műsorok és az alsó kasztból kiemelt celebek. Ezért sem szeretném, hogy a háznak a központi eleme, a tv legyen.

Lakberendezési ötletet várnék, hogyan legyen ízlésesen elrejtve.

2023. jan. 3. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
#13: 9-ben belinkeltem neked, hogy mit csinálj. Az pont egy drága, van olcsóbb is.
2023. jan. 3. 18:05
 15/27 anonim ***** válasza:

Tetszik ahogy munkásosztalyozol, te szánalmas fattyú :))

Közben meg fogalmad sincs, hogy már a munkásosztály középső retegének sem jut már eszébe TV-t venni. Egy projektort kel felrakni, meg egy mennyezetbe felhúzható vásznat, az ezt megillető hangrendszerrel.

Jó munkát...

Kocsidba radiótelefont nem akarsz?

2023. jan. 3. 18:37
 16/27 anonim ***** válasza:

- nappaliba rakni

- hálószobába rakni

- eltakarás helyett szabadon hagyni

Ez mind teljesen normális dolog, egyáltalán nem “proli munkásosztálybeli”, ez csupán a Te alaptalan rögeszméd! És a márkás tv-ket, Samsung, LG, stb.., nem azért veszi senki, hogy villogjon vele mások előtt, hanem mert ezek a legjobb minőségű márkák, és ma már bárki számára megfizethető árban is vannak!

“A tv meg különben sem szeretem, ha eltereli a figyelmet a beszélgetés témájáról” - attól hogy van tv, még nem jelenti azt, hogy állandóan bekapcsolva kell lennie, a beszélgetés például más dolog, releváns hogy ilyenkor nem nézi senki, de hát ez is a logikád hiányára utal!

“vendégek nézzék inkább meg azt mik vannak a könyvespolcomon” - ok, hogy téged inkább a könyvek érdekelnek, de nem biztos, hogy ez mindenkit ugyanúgy lenyűgöz, mint Téged! Ha Te szereted a könyveket, és másoknak is büszkén mutogatni akarod, érdekes, az nem villogás??? Csak ha a tv-t mutogatod, az a villogás?

Teljesen úgy csinálsz, mint ha egy tv manapság még mindig luxuscikk lenne, pedig már 40 éve se volt az, bárki számára elérhető, nem villogás tárgya!

Vágó Istvánt is prolinak tartod? Az ezredforduló környékén volt vele egy riportműsor, ahol bemutatta az otthonát, és érdekességképpen megmutatta, hogy nála kivétel nélkül minden helyiségben van tv, még a wc-n is egy kis kézi készülék!

Valld be inkább őszintén: csak a könyveket bújod, a tv-t utálod, és csupán a kifogásokat keresed ellene! De akkor mi a fenének akarsz tv-t venni??? Nem kötelező!

És még valami:

“Tudom, a munkásosztálynál nem járnak soha vendégek, max rokonok.” - ezt ne Te döntsd el! Nincs mit szépíteni, egy lenéző gazdag sznob vagy, aki ezen kívül említésre sem méltó, mert a munkásosztálynak több az önbecsülése!

2023. jan. 3. 18:52
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el, dolgoztam felső 10000-be tartozó személynél, van egy szép nagy nappali, és volt bent egy 75 colos tv, de valami akkori csúcsmodell, bose hangrendszerrel. Emellett volt egy moziszoba is a házban. Hálószobákban nincs tv.

Szóval mehet a nappaliba. Az hogy ki mit néz rajta az meg a saját dolga. M1-el mellé lőni nem lehet.

2023. jan. 3. 20:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha még egy belsőépítészed sincs, aki tanácsot ad, akkor elég szánalmas, proli életed lehet...
2023. jan. 3. 20:38
 19/27 A kérdező kommentje:

Az akinél dolgoztál, nem felső tízezerbeli volt, inkább csak valami felkapaszkodott újgazdag. Ők hiszik, hogy egy 75 colos sovány tv, Bose házimozival, az mekkora valami és az otthonuk központi része.

2023. jan. 3. 21:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem írok nevet meg hogy mit ért el stb, de bőven felső 10000-be tartozik, és belsőépítész tervezte a butorzatot stb, olyanokat láttam ott és oldottunk meg, hogy sokszor még én sem hittem, hogy ez hogy fog kinézni/működni, de összejött.
2023. jan. 3. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!