Egy gamer egérbe mekkora súlyt célszerű rakni?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán kell bele bármekkora is?2022. nov. 4. 18:15
1/7 anonim válasza:
Amekkorától kényelmesnek érzed...
2/7 anonim válasza:
Ugyan nem játék, cad szerkesztés, de viszonylag sokat mozog az egér. Embere válogatja.
Én azt szeretem ha könnyű az egér és gyors a mutató.
Kollégám egere olyan nehéz, hogy az enyémhez képest "nem bírom" mozgatni.
Ő meg nem látja a mutatót az én gépemen, mert sokat megy kis mozditasra is.
3/7 anonim válasza:
Súlyt?? Gamerbe?? Annak pont az a lényege, hogy minél könnyebb legyen, minél gyorsabban tudj reagálni.
Súly csak abban az esetben érdemes bele, ha szeretnél az egyensúlyán változtatni.
De amúgy adják hozzá a súlyokat nem? Tehát próbáld ki vele. Játsz egy hétig 1 aztán 2 súllyal,..., aztán nélküle... tapasztald ki, hogy számodra melyik a kényelmesebb.
4/7 anonim válasza:
Amekkorát igényelsz. Én használtam már mindenféle gamer egeret, de semmilyen előnyét vagy hátrányát nem tapasztaltam a súlynak. Vannak, akik szeretik úgymond érezni az egeret, talán azoknak jó, hogyha nehéz az egér.
5/7 anonim válasza:
Gamer súlycsökkentő diéta: kapcsold ki a számítógépet és ha nem használod, nem fog zavarni az egér súlya sem, továbbá a fizikai mozgás zsírégető hatású.
6/7 anonim válasza:
A gépház aljába tegyél egy nehéz téglát hogy szellőztetéskor a huzat ne fújja le a gépet az asztalról... 😉
7/7 NTBS válasza:
Szerintem nem kell bele. Attól csak lassabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!