Felújításnál előbb célszerű festeni és utána padlót rakni vagy fordítva?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 21:44
1/11 lalalalalalala és la válasza:
Először burkolás és aztán takarás és festés.
2/11 anonim válasza:
Ha lamináltat akarsz tenni, szerintem először festés, utána burkolás. Annyi, hogy a laminált padlót, amit vágni kell valahol kint vágod el, hogy ne csinálj port. A lerakás pormentes munka. Mi így csináltuk.
3/11 anonim válasza:
Nálunk előbb a járólapot rakták le, utána festettek, és utoljára rakták le a parkettát.
4/11 anonim válasza:
#2 . értek 1-et! Én is igy csinálom! Miért? mert ha járólap, akkor várjak 2-3 napot? de festés után nem kell várni, másnap lehet festeni! A laminált-megmagyarázták...
5/11 anonim válasza:
#3-as Remek-szakszerű! Így kell!
6/11 anonim válasza:
Ha viszont természetes fából készült parkettről van szó, amit lerakás után fel kell csiszolni, akkor értelemszerűen előbb a lerakás, csiszolás, lakkozás és ezután a festés megfelelő előkészületek után.
7/11 A kérdező kommentje:
pontosítok: laminált padló 2 szobában és járólap egy szobában. Viszont a festőt jó lenne egyszer hívni szóval nem tudom hogyan kéne.
2014. nov. 21. 22:05
8/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 3-as írta meg a középutat!
2014. nov. 21. 22:06
9/11 anonim válasza:
3. vagyok. Nálunk a mesterek alakították ezt a sorrendet. A parketta ugyan nem laminált, de fa szalagparketta, tehát már nem kellett csiszolni lerakás után.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen így tényleg jó lehet. Mert lerakják a járólapot azzal úgyis várni kell, mikor rá lehet menni jön a festő kifesti a 3 szobát majd ezután a maradék két szobába mehet a a padló. Köszi
2014. nov. 21. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!