Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha ilyen karcolások vannak a...

Ha ilyen karcolások vannak a beépített mikrómon,azt hogy lehet helyrehozni?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolog tudom, meg nem befolyásol semmit a működésben,csak esztétikailag nem olyan jól néz ki. Egyébként teljesen új. Volt rajta egy ilyen ragasztós fólia,amikor azt leszedtük akkor ilyen nyoma maradt. Most azt nem tudom,hogy ez is esetleg valami fólia,amit le kéne szedni,de kép alapján hátha valaki meg tudja állapítani,aki látott már ilyet.
2023. jan. 1. 10:08
 1/8 A kérdező kommentje:
2023. jan. 1. 10:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja nem nyitja meg a linket bocsi, kimaradt egy 's' betű a 'kepfeltolte.eu'-ból,de úgy betölti ha az 's'-t is beírjátok.
2023. jan. 1. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Kessel nyultatok a folia ala?

Nem lehet kijavitani, gratulalok a zsir uj mikrohoz, ez a karc igy marad orokre.

2023. jan. 1. 10:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem semmilyen kést nem használtunk,csak simán leszedtük a ragasztós részt és ilyen lett.
2023. jan. 1. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Megszokod.
2023. jan. 1. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam a linket megnyitni, tehát a képet nem láttam. De azt hiszem, hogy karc nem lehet (nyilván karcosan nem fóliázták le a gyárban az új terméket)Szerintem lehetséges, hogy ragasztómaradék vagya ilyesmi. Fültisztító pálcikára tegyél hideg zsíroldót, ha valamilyen anyagmaradék, az lehozza
2023. jan. 1. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Ragasztómaradék. Ne használj erős szert mert megmarja a műanyagot. Dörzsölni se szabad mert összekarcolod az ép részeket. Szerintem egy forró vizes fültisztító pálcika lehozhatja.
2023. jan. 1. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

90%, hogy csak a ragasztó maradéka, mivel nem egyenletesen húztátok le.

Szintetikus hígitó leszedi.

2023. jan. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!