Ha valaki az új otthonába falba beépített berendezéseket és bútrokat szeretne, kitől lehet megrendelni?
Figyelt kérdés
Azt így el tudom képzelni, hogy először éppítetsz magadnak egy házat, aztán megveszed hozzá a bútrokat, berendezed. Viszont ha speciális berendezést szeretnél, mint pl. a falba beépített szekrény, vagy a lépcső-feljárónál a lépcső alá beépített berendezések, stb., azt kitől lehet megrendelni? Vagy ilyenkor az építő cégnek előre szólsz, és az együtt működik a lakberendezőkkel? Valaki tud erről valamit, hogy ez hogy működik?2022. ápr. 2. 16:16
1/8 anonim válasza:
Inkabb azt tudom tanacsolni hogy gyartass olyan szekrenysort ami padlotol a plafonig er, es akkor olyan hatasu lesz mintha falba lenne
3/8 anonim válasza:
Egy 6-os válaszfalba komoly szekrényt lehetne beépíteni...
4/8 anonim válasza:
Bútorasztalos. Kihívod, elmondod neki mit szeretnél, megcsinálja.
5/8 anonim válasza:
Ha nekem lenne ilyen igényem, én eleve úgy terveztetném a házat. Utólag már nem olyan...
6/8 anonim válasza:
Én a vázlat tervemet elvittem ahhoz az asztaloshoz, aki majd a teljes ház bútorozását csinálja.
Elmondtam neki nagyjából mik az elképzeléseim, ő egyből mondta mit hogyan célszerű és lehetséges kialakítani.
Az asztalos tanácsainak megfelelően el lett tolva néhány centit 1-2 ablak, és az előszoba lett szélesebb.
Ha ezt akkor tettem volna meg mikor már fűtés kész a ház, akkor kompromisszumos konyha bútorom, előszoba gardróbom lett volna, és a fürdőbe pedig nem fért volna be az a szekrény amit akartam.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, de ahhoz előbb a házat kell megépítetned, vagy párhuzamosan kell felkeresni az építőt és az asztalost is, hogy összedolgozzanak?
2022. ápr. 3. 11:35
8/8 anonim válasza:
Ha meg van az alaprajz, de még nem végleges akkor keress asztalost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!