Rendelt már valaki a Netenbútor webáruháztól, megbízható cég?
"kicsit olyan kezdetleges(nek ható) weboldaluk van, itt-ott pár apróbb furcsán megfogalmazott szöveggel, és ilyenkor mindig elgondolkodom"
Jól is teszed. Ennyi pont elég ahhoz, hogy ne bízz bennük.
Egyetértek az előttem szólóval.
Teljesen elégedettek voltunk,kedvező ára ellenére nagyon "pöpec" ágyat kaptunk.
A szállítási határidőt betartották, és erről előre értesítettek.
Segítettek a helyére is vinni, pedig nem lett volna kötelességük, mert nem kértük külön.
Én 2023.12.19 én rendeltem 2 db kanapét a gyerekeimnek.Nagyon megbàntam nagyon rossz minőségűek már megbántam.Az egyik kanapénak nem lehet kihúzni az ágynemü tartó részt mert a alján rosszul szerelték fel a götgőt és megakad és nem lehet használni rendeltetés szerüen.Megreklamàltam és csak hitegetnek.De csak délelött tudnak kijönni mert Nyiregyháza messze van de amikor fizetni kellett akkor nem volt messze.
A szavukkal élve "5 perces" munka miatt az ő hibájukból ki kellene venne egy szabsdságot.A szállítás!Csak úgy lefobták a ház elè a sáros aszfaltra!NAGYON NEM AJÁNLOM SENKINEK EGY NAGYON ROSSZ MINŐSÉGŰ TERMÉKET ÁRULNAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!