Menyi idő egy lègkondi beszerelèse?
Hétfőn kijött a kivitelező felmérni hova és hogy lehetne felrakni, majd pénteken kijött a két mester felrakni teljesen máshova mert hülye volt a kivitelező és vezetékeken át akarta vinni.
De nekünk csókos volt a cég, 2 hét az általános csúcsidőszakban
80e forint volt a telepítés ami tartalmazott 3+3 méter rézscsövet és 3 méter vezetéket.
Utána méterenként még 10e forint lett volna talán.
Daikin volt maga a klíma, de a szerelés ára ettől független.
Én is most rendelném, legalább biztosra tudod kérni hogy pl december 15 délelőtt jöjjenek.
Nekem 78000 volt az előszerelés kivitelező által, ami tartalmazta a réz csöveket, kábeleket, és a beltéri egység kondenzvíz elvezetését.
Nem akartam a házra rögzítetni, ezért csináltam egy 50x80x15 betonalapot arra ráraktam 4-4 db 20x20 oszlopzsalu követ, lefestettem beton festékkel lábazat színnel, szinte teljesen megegyeznek. ~12000 ft. kb 2-3 hetet száradt.
A klíma szerelő kb 2 órát volt itt, 40000+5000 a kiszállás.
A klíma pedig 340000-be került.
Még a kültéri egység kondenz elvezetését kéne megoldanom, de a majd csak azután, ha teljesen elkészült a ház vizelvezetése. A kültérihez legközelebbi víznyelőbe fogom bekötni a föld alatt. Valószínűleg 125 KG csővel vezetem el mert maradtak idomok meg csövek is a csatorna szerelésből és pont elegendő lesz. De max 5000 ft-ot kell még rákölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!