A Mömaxból megéri megvenni pár bútort az új lakásomba? Ár-érték arányban van ennél jobb?
L-alakú kihúzhatós kanapét, konyhaszékeket, íróasztalt és könyves polcot/szekrényt.
Még sosem foglalkoztam lakberendezéssel úgy, hogy magamnak vettem volna bútorokat. A lakásvásárlás előtt az egyetlen saját bútorom az albérletben a forgós székem volt. Sok bútort sikerült megvenni a lakásba az előző tulajoktól olcsón, amiket ők újonnan vettek 2 éve, de még a fentiekre van szükségem. A Mömax jó lehet? Vidékről van szó és nincs kocsim sem, szóval az IKEA (ami csak Pesten van) gondolom nem játszik.
Azért nézz szét, ez pl. egy egész használható gyűjtőoldal. Az, hogy hol laksz nem számít, mindenhol van házhoz szállítás.
#1: bútornál nem érdemes láratlanban online rendelni.
Rengeteg silány minőségű fost árulnak.
Attól függ, darabja válogatja.
Ha valami pont olyan, ami tetszik, és másutt drágább, akkor érdemes, persze.
Megalkudni nem érdemes vele, ha nem pont olyan tetszene, azért az ár nem minden.:) És nem is kirívóan olcsó más helyekhez képest.
Valamint én a használt bútorokat is szívesen veszem - ha már az ár van fókuszban.
IKEA bútorokat tudsz használtan venni, jellemzően tipusnévvel hirdetik, és akkor olcsóbb is és a közeledben is van.
Egyébként ha kép alapján is akarsz rendelni, van házhozszállítás az IKEÁ-ban. A kiscsomag az kb. 1 m3-es, és 1 nap alatt ott van, 1490 Ft. Többször vettünk így, nagyon szép gondosan csomagolják és a kiszállítás is profi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!