Jakuzzit szeretnék a családi házamba de nem értek hozzá hogy melyik lenne az optimális hogy az igénynek megfeleljen ( kis fogyasztás, több embernek jó,könnyen takarítható,kezelhető és fűthető meleg vizes),ajánlanátok valamit pls?ill napelem fedezné?
Akinek van pénze egy jakuzzira, az miért akarja, hogy kis fogyasztású legyen? Főleg, ha a keresőszavak közt oda is írja, hogy luxus...
(Három literes fogyasztással luxus terepjárót keresek)
Kamu a kérdés . Én egy igen csak gazdag családból származó ember vagyok és tapasztalatból mondom hogy az én ismeretségi körömben is van hozzád hasonló emberek akik Trabanttal járnak és mégis jakuzzit akarnak , de te még ezt a szintet sem ütöd meg mivel már csak a fogazásodból például a “ koma “ vagy a “ egy elektromos jármű a következő célom “ mondatrész egyértelműen elárulja hogy kamuzol illetve még abból is le lehet ezt szúrni hogy aki igazi luxus körülmények között él soha sem fog egy árukeresős linket megadni főleg nem egy a luxust még csak meg sem közelítő jakuzzi-hoz mivel egy olyas valaki aki egy ilyen terméket szeretne vásárolni nem az első keresésére kidobott leggagyibb árucikkeket teszi fel és végképp nem itt , a gyakorin kérdés formájában .
Írom mindezt jakuzzi tulajdonosként .
És csak hogy egy kicsi visszatérjek az autóhoz , szintén csak a tapasztalataimra hagyatkozva , egy olyan illető aki egy ilyen magas kategóriájú terméket szeretne a magáénak tudni , annak általában az autó , azaz a külső szemléletes megítélés alapja a legelső .
Egy szónak is száz a vége : te vagy nagyon kamuzol vagy csupán csak a teljes örökséged el akarod verni ( mert ilyennel is találkoztam már bármily hihetetlen ) vagy csak fillérb@szó vagy , már lenézést a kifejezésért , de én akkor is a kamu mellett állok .
De , azért szép próbálkozás volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!