Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gyerekszoba feng shui szerint?

Gyerekszoba feng shui szerint?

Figyelt kérdés
Szeretnek tanacsot kerni a gyerekszoba elrendezeseben. A 1 eves fiam szobaja jelenleg a lakas del-delkeleti oldalan van es nem akar rendesen aludni. Volna lehetoseg a szobat atkoltoztetni a nyugati oldalra is ha az jobb lenne. A butorokat hova kellene raknunk? Mien szin lenne a legjobb? Koszonom a segitseget.
2010. szept. 29. 16:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy bizzonyos dolgok jó és rossz hatással vannak ránk. Nem vagyok elfogult a feng shui-val szemben de van néhány olyan dolog amit szívesen alkalmazom belőle. A neten több ilyen oldal is van, ami ezzel foglalkozik. A bágua térkép és a GUA szám kiszámításával próbáltam a magam segítségére lenni, amikor a házunkat berendeztem. Nem kell túlzásokba esni, de nem baj ha egy kicsit jobban odafigyelsz az elrendezésnél. Szerintem a legfőbb szempontok a színek (bágua térkép) és a formák (inkább a kerek) illetve az irányok, amiknél a jobbakat alkalmazd inkább és a rosszakat kevésbé vagy egyáltalán ne. A kisfiad lehet, hogy rossz irányba fekszik és ezért nem szeret ott aludni. A GUA számból megtudhatod, hogy melyik irány a megfelelő neki. Ott ahol rossz az irány, a szélcsengő, a lámpafény, a sólámpa vagy a vizes tál a segítségedre lehet (ezek erősítik a chi-t). Remélem tudtam segíteni.
2011. okt. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!