Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gyerekszoba feng shui szerint?

Gyerekszoba feng shui szerint?

Figyelt kérdés
Szeretnek tanacsot kerni a gyerekszoba elrendezeseben. A 1 eves fiam szobaja jelenleg a lakas del-delkeleti oldalan van es nem akar rendesen aludni. Volna lehetoseg a szobat atkoltoztetni a nyugati oldalra is ha az jobb lenne. A butorokat hova kellene raknunk? Mien szin lenne a legjobb? Koszonom a segitseget.
2010. szept. 29. 16:24
1 2
 1/11 anonim válasza:

Az én szobám a feng-shui szerint nem jó helyen van, még csak nem is jól berendezve.

Mégis imádom az én kis kuckóm, és nem érnek negatív dolgok az életemben. hidd el, az ezotéria sok hasznos dolgot tartalmaz, de vannak túlzások bőven:)

2010. okt. 8. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:

"A 1 eves fiam szobaja jelenleg a lakas del-delkeleti oldalan van es nem akar rendesen aludni."

Hát ha azt hiszed, hogy egy csiribúval ezt megoldod, akkor neked orvosi segítségre van szükséged! A gyerek nem azért nem alszik jól, mert nem jól áramlik a csí, ezt biztosra veheted! Amikor alszik, akkor ráadásul általában csukva van a szeme, ezért a szoba színe is irreleváns.

Amúgy használd nyugodtan az ly-betűt, amikor a "milyen" szót próbálod leírni! Úgy is érti mindenki!

Öööööö remélem nem sértettelek meg. :o)

2010. okt. 8. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
A választ másutt kell keresni. A fing súlya bizony nem nyomja álomba gyermeked.
2010. okt. 9. 05:03
 4/11 A kérdező kommentje:

az 1. valaszadonak: ha jol erzed magad a szobadban tenyleg nincs gond, de a pici fiam menekul a szobaja abbol a reszebol ahol a kisagya van. A tobbi lehetseges dolgot mar kikuszoboltem: homerseklet, matrac, stb...

2.valaszadonak: A szoba szine igenis lenyeges, ugyanis a gyerek 24 orat nem alszik es a napja legnagyobb reszet a szobajaban jatszva tolti el!!! Es gondolom igy is mindenki ertette mit is irtam...

3. valaszadonak: Ha fing sulyod sincs az egeszrol akkor minek is irsz?

Hat nagyon szepen koszonom, hogy nem a kerdesekre valaszoltok csak fikaztok meg helyesirast kritizaltok. Ha nem ertitek vagy nem ertetek egyett akkor ne is valaszoljatok, mivel hasznosat nem tudtok irni. Hat nem azert vagytok ezen az oldalon, hogy ertelmes valaszt adjatok az szent.

2010. okt. 11. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Éppen az hogy tudom mi a fing súlya. Ezért is tartom nagy baromságnak, szemfényvesztésnek az egészet. Vannak dolgok a föld és ég között amik valóban működnek megmagyarázhatatlan okoból, de ez NEM AZ.

Más hozzáállást igényel pici fiad. Odafigyelést, de nem rabszolgaságot. Nem tudom érted-e?

Vannak dolgok amikkel ő annak ellenére hogy még pici, meg tud küzdeni. Ne gondold hogy te mindig jobban tudod hogy számára mi a jó, mint ő maga. Sokszor nagyon sokat ronthatsz inkább a helyzeten a hasonló fingsúlyos bemagyarázásokkal.

Érted?

2010. okt. 12. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"a pici fiam menekul a szobaja abbol a reszebol ahol a kisagya van. A tobbi lehetseges dolgot mar kikuszoboltem: homerseklet, matrac, stb.."

ÉS SZERINTED AZÉRT MENEKÜL, MERT OLYAN A FAL SZÍNE, AMILYEN?!? Nem, sőt! A gyerek tanulja a színeket! Szerintem szimplán rossz élménye van az alvásról, és ezt a rossz élményt összeköti az alvás helyével! Később talán a szoba jelenlegi színével is összeköti a rossz alvásélményt! De nem az a megoldás, hogy más színre fested a szobát, mert ezzel esetleg azt éred el, hogy az új színt is a rossz élményével fogja összekötni.

TANÍTSD MEG ALUDNI A GYEREKET!

Szóval nem fengshui, hanem gyerekpszichológus, akit javaslok! Sőt, még az is lehet, hogy nem is a gyerekkel, hanem a szüleivel van a gond. A legtöbbször ez van, ugyanis.

2010. okt. 12. 09:27
 7/11 A kérdező kommentje:

08,24 hat tenyleg nem ertem miert is rabszolgasag? Es szerintem teljes mertekben oda figyelek a gyerekemre, lehet hogy neha tulsagosan is mivel "lombik" es sokat foglalkozom vele.. ezert rabszolgasak? Jobb lenne ha csak hagynam mint a romak a sorsarta? Na de teljesen eltertunk a tematol!

09,27 Hogyanis tanitsam meg aludni a gyerekemet?? Hadjam ordittami 1 oran keresztul? Ferber modszer? Mert azok nem jonnek be se neki sem nekem! De ez is mas tema!

Es ha csak szimplan azt kedreztem volna: Milyen gyerekszoba szint javasoltok es melyik oldalat a lakasnak, butorok elrendezest, stb akkor jol tettem volna fel a kerdest a ti szempontotok szerint? Erre tudnatok nekem rendes valaszt adni? Ha mar nekem pszihologus kell ilyen egyszeru kerdes megvalaszolashoz is?

2010. okt. 14. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Menj el egy komoly lakberendező- feng shui szakértőhöz aki évek óta ezzel foglalkozik és kérd ki a véleményét. Egyáltalán nem lebecsülendő a kérdésed. Ha tudsz valami komolyat, írj nekem privátban és én színvonalasan berendezem a kisgyerek szobáját. Tisztelettel!

Megjegyzem:A Kínai 5000 éves akupungtúrás megfigyeléseket, tapasztalatokat is leszólják sokan a maguk 20-30-50-60 évükkel, nyugati gondolkodás módjukkal, mert nagy az élettapasztalatuk. Mégis az egyik legkomolyabb "hókuszpókusz" a gyógyítás terén.

Azt tudtátok, hogy a Kínai orvos akkor kap fizetést, ha a betegei minél többen egészségesek? Ha sokan betegek, megkérdőjelezik az orvos szakmai tudását. Fura. Másként gondolkodnak.....

2010. okt. 24. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
"az egyik legkomolyabb "hókuszpókusz" a gyógyítás terén" ... aminek a hatásosságát még egyetlen ellenőrzött kísérlet sem tudta igazolni. Ugyanúgy mint bármilyen egyéb ezotérikus "tudományét".
2010. okt. 24. 13:45
 10/11 A kérdező kommentje:
12:31 Koszonom szepen, vegre egy normalis valasz. Viszont mar megoldottuk a gyerekszoba kerdest, mar vegeztunk a festessel es az elrendezessel. Szerintem jo lett es a pici fiam is szeret ott lenni, jatszani...
2010. nov. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!