Milyen karnist lehet tenni ilyen helyre?
Figyelt kérdés
Az ablakok a fal egyik felén, sarokban vannak. Mivel viszonylag nagy a belmagasság, falra szerelhető karnis kellene, viszont a rúdkarnisok nem igazán opciók, mivel a sarokba eső résznél a tartó rúd már az ablakba lóg, a karnis dizájnos végdugóját pedig nem lehet rárakni, mert nem fér el. Nekem ez olyan hülye ablakelhelyezés, nem tudom hogy lehetne normálisan függönyt akasztani itt. Milyen karnisban gondolkoznátok? (Sötétítőt is szeretnénk)2022. nov. 2. 22:36
1/5 anonim válasza:
Szia.Le tudnád fotózni hogy néz ki?
2/5 A kérdező kommentje:
2022. nov. 3. 10:30
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Ha meglévő karnisodat akarod feltenni, akkor ne tedd fel a falhoz eső oldalra a végdugót. Annak úgyis az a funkciója, hogy ne csússzon le a függöny, de nálad a fal miatt úgysem fog lecsúszni. Egyébként a fene sem nézegeti, hogy a karnison van e végdugó.
5/5 anonim válasza:
2-es leírt mindent,én is ezeket ajánlottam volna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!