Milyen karnist ajánlotok?
Na, én most nem nagyon érek rá a válaszodra várni, de azért leírom, hogy szerintem milliószor egyszerűbb a függönyt átalakítani, ha kell (de ha eleve behúzózsinórral van megvarrva, akkor nem is kell), és másféle gurigurit venni, mint a karnist lecserélni.
Amit én használok, ugyanolyan karnisba való, mint amit te, de nem csipeszes, ezért nincs olyan gond, hogy a csipesz része elfárad, és elengedi a függönyt. Az OBI-ban van, ilyen:
Látod, a karnisba kerülő része ugyanolyan, tehát biztos jó a te karnisodhoz is, a függönnyel meg úgy találkozik, hogy azt a kis kampócskáját kell a függönybehúzó zsinórnak a hogyishíjákjaiba beakasztani. Azokba a kis függőleges damilszerű izékbe. Ha használsz te is behúzózsinórt, akkor talán tudod, hogy miről beszélek, ha nem, akkor menj be valami függönyboltba, vagy eleve OBI-ba, ott látni fogod (nem találok olyan képet, amelyiken látszik ez a függőleges izé). Nem azt mondom, hogy örökké tartanak, de azért amíg legközelebb ki nem akarod mosni a függönyöket, addig stabilak, nem mászik le róluk a függöny, mert nem tud. (Inkább az a gond velük, hogy a kis gurulójuk néha beletörik a karnisba, és akkor ki kell piszkálni belőle, de ez azzal a típussal is ugyanígy lehet, amit eddig használtál, hiszen ez a gurulós része ugyanolyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!