Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen karnist ajánlotok?

Milyen karnist ajánlotok?

Figyelt kérdés
Plafonig ér fent az ablak,az egyik oldala pedig falig ér(a rá merőleges falig).Most plafonon van függönysin,de ehhez csak müanyag csipeszt kapok,arrol meg hamar leesik 1-1 csipeszről a függöny.Valami javaslat?
2018. okt. 14. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha több csipeszt használsz, akkor jobban eloszlik a függöny súlya, ezért nem fog leesni róluk a függöny.
2018. okt. 14. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:
többet használok mint ami a karnishoz járt,de valahogy nem csipődik össze olyan erősen mint mikor vettem
2018. okt. 14. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenek?

[link]

2018. okt. 14. 17:10
 4/7 A kérdező kommentje:
igen pont ezek vannak,ezek helyett lenne jo valami erősebb,ha karnist is kell cserélnem az se baj csak fel tudjuk tenni ilyen ablakhoz ahogy fent is irtam
2018. okt. 14. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
És a függöny hogy van megvarrva? Behúzózsinórral?
2018. okt. 14. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Na, én most nem nagyon érek rá a válaszodra várni, de azért leírom, hogy szerintem milliószor egyszerűbb a függönyt átalakítani, ha kell (de ha eleve behúzózsinórral van megvarrva, akkor nem is kell), és másféle gurigurit venni, mint a karnist lecserélni.

Amit én használok, ugyanolyan karnisba való, mint amit te, de nem csipeszes, ezért nincs olyan gond, hogy a csipesz része elfárad, és elengedi a függönyt. Az OBI-ban van, ilyen:

[link]

Látod, a karnisba kerülő része ugyanolyan, tehát biztos jó a te karnisodhoz is, a függönnyel meg úgy találkozik, hogy azt a kis kampócskáját kell a függönybehúzó zsinórnak a hogyishíjákjaiba beakasztani. Azokba a kis függőleges damilszerű izékbe. Ha használsz te is behúzózsinórt, akkor talán tudod, hogy miről beszélek, ha nem, akkor menj be valami függönyboltba, vagy eleve OBI-ba, ott látni fogod (nem találok olyan képet, amelyiken látszik ez a függőleges izé). Nem azt mondom, hogy örökké tartanak, de azért amíg legközelebb ki nem akarod mosni a függönyöket, addig stabilak, nem mászik le róluk a függöny, mert nem tud. (Inkább az a gond velük, hogy a kis gurulójuk néha beletörik a karnisba, és akkor ki kell piszkálni belőle, de ez azzal a típussal is ugyanígy lehet, amit eddig használtál, hiszen ez a gurulós része ugyanolyan.)

2018. okt. 14. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt találtam én is,csak nem tudtam hogy a függőlegesbe kell beakasztani,azt hittem hogy magába a vizszintes zsinorba amivel ráncolom,de amint leveszem a függönyt,megnézem jobban,köszönöm:)
2018. okt. 15. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!