Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért adott ilyen drága...

Miért adott ilyen drága árajánlatot az asztalos?

Figyelt kérdés
Gardróbot szerettem volna csináltatni, meg is terveztem, majd hívtam egy asztalost. Mondta hogy ez azért nem jó, ez meg azért nem jó, itt akkor nem lesz oldala a szekrénynek, nem lesz benne ajtó stb. addig variálta míg a végén szinte nem is volt már benne anyag. Ehhez képest később adott egy 2 milliós árajánlatot. Leesett az állam, mert 1 milliós keretem volt rá, de azt gondoltam ennyiből már megszólal olyan gardróbom lesz. Annyira felhúztam magam, hogy megoldottam kész szekrényekből, minden megvalósult így amit szerettem volna, és van mindennek oldala, és van mindenhol ajtó, rengeteg polc stb. Mindez nem érte el az 500 ezret. hogy lehetséges ez?
2022. okt. 16. 09:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Igen valószínű a ház miatt …. Nem azert mert mindenre több ajánlatot kell kérni … minden rólad szól de te ügyes vagy megoldottad hatalmas tükrös szekrényekkel meg tv polcal stb stb csak linkelj oldalt honnan rendelted hogy 500 bol kijött minden mert épp nekem is kellenek szekrények…
2022. okt. 16. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
Ügyeske vagy, hogy mindent olcsón megoldasz. Jár a keksz. :) Tulajdonképpen mi a kérdés!?
2022. okt. 16. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Én asztalos vagyok, nem tudom mekkora szekrényről van szó, de nagyon soknak tűnik a 2millió.

A bútoráruházakban kapható lapraszerelt szekrények olcsóbbak, mint egyedileg, méretre készíteni egy bútort, ha 500-ból kijött neked a boltiból, akkor egyedi kivitelezésben 800ezer körül lenne reális.

2022. okt. 16. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Túlárazottnak tűnik.

De egyigazi fából egyedileg gyártott bútor mindig drágább lesz mint egy lapra szelelt bútor.

Szerintem beleszámolta azt,hogy odament,áttervezte.

Mindig több ajánlatot kell kérni. És igazából te is utána számolhatnál az árnak...bár ott 2x szorzóval kell számolni az vágási,gyalulási,csiszolási veszteségek miatt.

2022. okt. 16. 15:11
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as, köszönöm. Akkor jól saccoltam, én is 800 ezer környékére gondoltam, 1 millióba kellett volna beleférni. Egy u alakú gardrób lett volna, aminek a két szára két méter hosszú, viszont az egyik az csak akasztós, tehát abban csak egy rúd lett volna amire a vállfákat teszem, a másiknak is a fele akasztós, csak a fele lett volna polcos. És az u aljában pedig egy 120 cm magas, 3 fiókos komód. De már ott tartottunk, hogy a szekrényeknek csak 1 oldala lesz, másik oldalon a falhoz rögzíti az akasztót, meg nem lesz a szekrényeken ajtó, tehát még ennek az anyagmennyiségnek is a felét elvette, ezért nem is értettem, hogy ha még anyag sincs benne, mi kerülne ennyibe.
2022. okt. 17. 07:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Juj. Nagyon lehúzos kedvében volt.
2022. okt. 17. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztem az az asztalos 1 rohadék volt. Értem én, hogy drága, de akkor legyen jó. Mindazonáltal egy multi ilyen árakat is elfogad. Ami lakosságnak max 500e-ért adható el, az multinak elmegy 1,5-2 misiért. Kevés a szaki, sok a meló.
2022. okt. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!