Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van értelme az átrendezni az...

Van értelme az átrendezni az egész lakást hogy az egyik szobából konditermet csináljak magamnak?

Figyelt kérdés

Jelenleg a kisebb szoba az egyik gyerekemé, de szinte sosincs ott nem is játszik ott csak ritkán, utóbbi időben aludni se szerez az ágyában. A középső szoba a másik gyerekemé szintén teljesen berendezve, ő mondjuk szeret a szobájában lenni.

A nagyszoba a nappali és egyben hálószoba.

Tervem az hogy a két ágyat ami ráadásul emeletes ágy mind a kettő, áthoznánk a nagyszobába

A mi ágyunkat bútort átvinnénk a középső szobába és a két emeletes ágyat ami a gyerekeké áthoznánk a nagyszobába így a kisebb szobába lenne a saját konditermem.

2022. okt. 12. 23:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Azért hülyeség, mert ha annyira szeretnél kondizni, akkor simán vennél egy bérletet a helyi kondiba.

Mi is a melléképületben alakítottunk ki egy kis konditermet a testvéremnek még évekkel ezelőtt. Egy kezem meg tudom számolni, hogy hányszor használta...

2022. okt. 13. 02:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet lefújom a pakolás ötletét, mert mire mindent leszednénk és felfúrnánk másik szobába az sooook lenne. Galéria ágy van nekik, bocsi azt nem írtam. Azért alakult hogy kettő van mert két gyerekszoba van és a nagyobb is azt akart így lett neki is egy. Helytakarékos mondjuk. Nem ffi vagyok, bár örülök hogy valaki kinézte. Konditerembe nem akarok eljárni, mert nincs kivel.
2022. okt. 13. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
én szomoru lennék hogy valaki låtatlanba is férfinek nézne.
2022. okt. 13. 06:30
 14/17 A kérdező kommentje:
13-as mi van ebben? Nőként nem lehet kondizni vagy mi?
2022. okt. 13. 07:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is férfinak gondoltalak azt akartam írni, hogy kérdezd meg a feleséged és rögtön megtudod, hogy átpakold vagy ne… általában nekik van ilyen hülye ötletük.. de igy kérdezd meg a férjed mondjuk, hogy ő mit szolna hozzà elsőnek is.

Szerintem sok a szabadidőd inkább keress valami munkát.

2022. okt. 13. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg inkább hagynám úgy ahogy van. A gyerekek ha nagyobbak lesznek külön szobát fognak kérni. Gondolom nem örülnél ha a fekvenyomó padon aludna az egyik.
2022. okt. 13. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Mit értesz konditerem alatt? Gépeket akarsz beszerezni, vagy csak kellene egy pár négyzetméteres terület, ahol nyugodtan tornászhatsz? Én a nappalit rendezném be úgy, hogy valamelyik sarkában minimális bútortologatással meg tudjam oldani. Szerintem egy ekkora lakásban ez az egyetlen ésszerű megoldás.
2022. okt. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!