Van értelme az átrendezni az egész lakást hogy az egyik szobából konditermet csináljak magamnak?
Jelenleg a kisebb szoba az egyik gyerekemé, de szinte sosincs ott nem is játszik ott csak ritkán, utóbbi időben aludni se szerez az ágyában. A középső szoba a másik gyerekemé szintén teljesen berendezve, ő mondjuk szeret a szobájában lenni.
A nagyszoba a nappali és egyben hálószoba.
Tervem az hogy a két ágyat ami ráadásul emeletes ágy mind a kettő, áthoznánk a nagyszobába
A mi ágyunkat bútort átvinnénk a középső szobába és a két emeletes ágyat ami a gyerekeké áthoznánk a nagyszobába így a kisebb szobába lenne a saját konditermem.
Azért hülyeség, mert ha annyira szeretnél kondizni, akkor simán vennél egy bérletet a helyi kondiba.
Mi is a melléképületben alakítottunk ki egy kis konditermet a testvéremnek még évekkel ezelőtt. Egy kezem meg tudom számolni, hogy hányszor használta...
Én is férfinak gondoltalak azt akartam írni, hogy kérdezd meg a feleséged és rögtön megtudod, hogy átpakold vagy ne… általában nekik van ilyen hülye ötletük.. de igy kérdezd meg a férjed mondjuk, hogy ő mit szolna hozzà elsőnek is.
Szerintem sok a szabadidőd inkább keress valami munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!