Maradjon egy holokauszt túlelőtől festmény a nappali-konyhában, ha rajtam kívül mindenkit nyomaszt?
Figyelt kérdés
Eredeti olajfestmény, 1 van belőle a világon. Nekem nincs semmi gondom vele. A lakást berendezésekkel vettem. A teraszajtó mellett van nem központi helyen mégis magára vonja a figyelmet.2022. szept. 29. 16:49
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Ne maradjon
20 szavazat
1/20 anonim válasza:
Én garantáltan nem tartanék ilyet a lakásban, szerintem nem oda való. Ha neked fontos, akkor tedd olyan helyre, ahol csak te látod.
Ha mindenki mást zavar, akkor tedd el onnan, eleve ilyen a könyhában kifejezetten zavaró, senki nem tud jó étvággyal enni, kajára gondolni, ha ilyen stílusú képet kell közben néznie.
2/20 anonim válasza:
Igen, így mindig emlékeztet, hogy nem lett rendesen befejezve, bár igény van rá.
4/20 anonim válasza:
Azt leírtad, hogy egy holokauszt túlélő festette, de azt nem, hogy mit ábrázol, pedig ez lett volna a lényeg!
Ha csontvázhalmokat és egyéb borzalmakat és neked mégis tetszik, akkor tedd a személyes teredbe, … mondjuk a hálódba!(brrr!)
Ha egy tájkép, vagy ilyesmi, akkor meg maradjon! Nem mindegy ki festette? Kit érdekel?
5/20 anonim válasza:
Hol előírás, hogy az ilyen ember csak gázkamrákat festhet? Mit ábrázol a festmény? És mint alkotás mennyire képez értéket?
6/20 anonim válasza:
nem k mindegy ki festette? ha mindenkit zavar, vedd le
7/20 anonim válasza:
Nekem is az számítana, mit ábrázol, nem az, hogy milyen sorsa volt a festőjének.
8/20 A kérdező kommentje:
A Sikoly festményre hasonlít, egy fej, kétarcú ember barnás vöröses színben.
2022. szept. 29. 18:02
9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon durva, de van benne valami ami mindenkit megfog valamilyen szinten. Az előző tulajdonosnő megigértette velem hogy a festmény marad ott ahol van.
2022. szept. 29. 18:06
10/20 anonim válasza:
Na jó, ez innentől kezdve már hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!