Ha rendelek TV asztalt azt nekem kell összeszerelni?
Figyelt kérdés
Szétszerelt állapotban fog érkezni?2022. júl. 4. 10:17
1/8 anonim válasza:
Mégis honnan tudjuk, honnan rendelsz? Az IKEÁ-nál biztos így van. Adnak hozzá képes leírást, szerszámot (imbuszkulcsot) , nem nehéz. Máshol nem tudom, hogy működik.
2/8 anonim válasza:
Ha esetleg neked kell, akkor sincs min aggódni, én nő létemre is össze szerelem ezeket...
3/8 anonim válasza:
Ez le van írva azon az oldalon, ahol rendeled.
4/8 anonim válasza:
Hát honnan rendeled kérdező... tán titok?
5/8 anonim válasza:
A nem egyedi megrendelésre készülő bútorok szinte kivétel nélkül lapra szereltek. De ha nagyon nem bízol magadban, általában lehet kérni, hogy gyakorlott szaki a lakásodon rakja össze. Nem kevés pénzbe kerül.
6/8 Japán Gulyás válasza:
TV asztal 2022-ben? Még képcsöves tévétek van vagy mi? Van ahol ajándékba adják a fali rögzítő konzolt.
7/8 anonim válasza:
6os, nem mindenki akarja a falra szerelni a tvt esetleg? De mondjuk ahol előzőleg laktam, nem is tartotta volna meg a fal, mivel vályogház volt....
8/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a Gabit ,O tuti tuggya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!