Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha egy általam konfigurált...

_boti95_ kérdése:

Ha egy általam konfigurált gépet összeszereltetem, akkor kiszállításkor a különböző hardverek dobozát is kiszállítják?

Figyelt kérdés

Elsőre kicsit hülyén hangozhat a kérdés, de a PCX-nél rendelném a gépet és kíváncsi vagyok, hogy csak a gépház dobozában érkezik a gép, vagy a többi hardver dobozát a tartozékaival (pl.útmutató, esetleg játék letöltő kód, telepítő CD) együtt küldik le?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. jún. 23. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Cége válogatja. Beszélj velük, v írj nekik mielőbb, h Neked szükséged van a dobozokra, leírásokra is minden egyes alkatrészhez.
2013. jún. 24. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, de igazából főleg a telepítő CD-k miatt kellenének a dobozok, mert hát oprendszer nélkül rendelném, és anélkül nemtom, hogy fel lehet-e rakni a hardverek

driverét.

Azért köszönöm! :)

2013. jún. 24. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én annó Ipontól rendeltem, ott küldtek minden egyes dobozt, az összes gyári kiegészítővel. Szerintem nincs ez másként a PCX-nél sem, de kérdezz rá.
2013. jún. 24. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ma már az összes drivert - a legfrissebbeket - a netről telepítjük, nem a gyári CD-ről. Az ugyanis sokat késhet. Magyarán: mire hozzád kerül a HW, a drivere kb. 5× frissült. :)
2013. jún. 24. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen az eddigi válaszokat, megérdeklődöm a PCX-nél mihamarabb. :)
2013. jún. 24. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!