Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Klíma ami nem drága 100e ft...

Klíma ami nem drága 100e ft alatt. Van ilyen ? ami hatásos is. Rendes klímára gondolok

Figyelt kérdés

Nem hideg párát fújóra.

Mert azt en is meg tudom oldani

2022. jún. 30. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Max mobilklíma.
2022. júl. 1. 00:20
 2/10 Japán Gulyás ***** válasza:
100%
Mobil klíma néven keresd. Euronicsban pl. most akciós az Orion OMAC-2016A 74.000 forintért. Ne várj csodát tőle, de egy kisebb hálószobát vagy dolgozószobát le tud hűteni.
2022. júl. 1. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez nomame spliti klíma 99e-ért.

[link]

Lidl-ben lesz jövő héten mobilklíma, 3 év garival, 70e-ért.

[link]

2022. júl. 1. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:

mobilklímát véletlenül se vegyél. Nekünk van a sufniba kettő is..lecseréltük őket GREE klímára, de ez nagyon drága(400e).

Az olcsó szplit klímák nem biztos hogy fűtésre is alkalmasak(bár már előírás, mást nem is árulhatnak) erre figyelj, csak hűtő-fűtő klímát vegyél.

2022. júl. 1. 14:11
 5/10 A kérdező kommentje:
3as, nagyon szépen köszönöm, de nem kell szerelő hozzá, a ferjem is pl.be tudja szerelni?
2022. júl. 1. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
2es, de a mobil klíma ugy mukodik hogy hideg párát fúj a szobába? Es attol lessz hűvösebb?
2022. júl. 1. 16:49
 7/10 A kérdező kommentje:

4es, koszi szepen, de miert csak hűtő fűtő klimat ajánlsz?

Nekem a hűtes a lenyeg.

És a mobilklima miert nem jott be?

Köszi

2022. júl. 1. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:

A mobilklíma hangos, amúgy nem tudom mi lehet vele a baj, férjem munkahelyén volt.

A fűtőset én sem értem. Mondjuk nálunk egyszer meghalt a bojler télen, akkor jól jött, de az kb két nap volt és megoldottuk volna máshogy ha kell.

2022. júl. 1. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és a mobilklíma nem párát fúj. Igazából olyan mint a sima klíma csak nincs kültéri egysége, azért is hangosabb. Valahogy viszont meg kell oldani a kivezetést, ablakon, ajtón, padlásra, kéménybe. Oda fújja a meleget. Meg valahol a kondenzvizet is gyűjti azt hiszem.
2022. júl. 1. 17:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Az Euronicsba van 164e ért huto futo mobil klima.

Az jó lehet ?

Irtatok hogy huto fűtő legyen

Az jobb azért?

Tehat kiprobaltuk.

Es nagyon hűtött !!

Mast is nezegettunk de az hutott a legjobban.

Akkor érdemes megvenni nemde?

4#

2022. júl. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!