Csontritkulás - van hatásos ellenszere? Nem megelőzésre gondolok - már megvan! De olyasmire ami legalább egy kis javulást eredményez. Az eddigi gyógyszerem nem ilyen. (60 éves; nő; Calcisedron)
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 18:29
2/6 anonim válasza:
D vitaminból mennyit szedsz? Nekem javult az érték mióta szedem.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a tabletta tartalmaz D vitamint - a dózist fejből nem tudom - de minden nap szedem. Egész életemben mozogtam, torna, kerékpár, túra, úszás... mai napig napi 1-2-3 órám ezzel telik. Oszt mégis itt a csontritkulás!
2015. jan. 29. 11:09
4/6 anonim válasza:
Megnéztem a gyógyszeredet. Nekem a 400 NE D vitamin kevésnek tűnik. Nekem napi 1000 NE-t ajánlott az orvosom. Én szedek még Béres kálciumot naponta hozzá és k2 vitamint. Nekem megállt a ritkulás, sőt javulás tapasztalható. 60 éves vagyok.
5/6 anonim válasza:
Mákolajat próbáld még meg, és van a Varga féle gyógygombák között is csontritkulásra valami.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ezek szedését ajánlod: +D, béres kalcim,k2 - és mindezt a Calcisedron mellett? Te csak azt a 3-at szeded?
2015. jan. 29. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!