Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen lávalámpád van, mennyié...

Milyen lávalámpád van, mennyiért és hol vetted? Képet is linkelj ha találsz a neten

Figyelt kérdés
Köszi :)))))))
2010. szept. 18. 14:27
 1/5 anonim válasza:
Én vettem sárgát ....1 évig volt jó kiégett az izzó és mondták, hogy olyat nem lehet venni ...direkt úgy csinálják hogy izzót csak lámpával veszel... hülyeség
2010. szept. 18. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb.1300 Ft-ért vettük a KIKA-ban úgy 7 éve, narancssárga "lében" úsznak a piros bubik. Telente esténként szoktuk 2-3, néha 4 is órát működtetni, még mindig tökéletes (igaz, utoljára kora tavasszal volt bekapcsolva, szóval a működésre vonatkozó információ nem teljesen naprakész :=) ).

Pont úgy néz ki, mint ezen a linken a Rábalux TA Lollipop piros-sárga 4102 :

[link]

2010. szept. 18. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

15 éve hoztam Németországból azóta megvan és még égőt sem kellett cserélnem benne,igaz nem használjuk minden nap.

Nem találok képet róla a neten,olyan régi típus.

2010. szept. 18. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Németországban vettem a Saturnban(akkor még itthon nem volt,de ismertem a boltot mert Keresztapám ott dolgozott még 10 éve) a lámpám. Kék folyadék,sárga anyag:)

10 euróért vettem.sokat használjuk,de ha kiég a Tescoban lehet hozzá izzót kapni. [link]

Keresztanyumnak kék trutyi,piros folyadékban:)

[link]

2010. szept. 20. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A páromnak vettem szülinapjára(kíváncsi leszek, hogy tetszeni fog-e neki) fehér folyadék kék viasszal és annyira megtetszett, hogy magamnak is venni akarok. Érdekelt, hogy kinek milyen van és mennyiért, hol vette.
2010. szept. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!