Kérlek ajánljatok olyan budapesti lakberendezőt, aki egy kis legénylakás egyszerű festésére, függönyeire, alapvető bútoraira tesz javaslatot?
Most keresgéltem picit neten. Javarészt olyan lakberendezőket találtam, akik eddig nagy lakásokat szakértettek. A referencia munkáik ugyan nagyon szépek voltak, de engem a képek nagy része egy színes bazárra emlékeztetett, pont olyanra, amilyet nem szeretnék :)
A 32 négyzetméteres lakásomat szeretném megfelelő falszínnel, függönyökkel, és néhány jól megválasztott alapvető bútorral (kanapé, íróasztal, TV-szekrény, stb.) ellátni.
Látványterv és kivitelezés nem kell, csak néhány tanács. Az sem baj, ha egy jó meglátású építész egyetemista segít majd nekem.
Szia, hol van a lakás? Személyesen kellene menni?
Esetleg meg is kell venni a tárgyakat, ellenőrizni a varratást, stb., és a szállítást is szervezni?
"Látványterv és kivitelezés nem kell, csak néhány tanács."
Ehhez elég, ha elolvasol néhány lakberendezéssel kapcsolatos cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!